Рулет з оселедцем на Старий Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рулету з оселедцем до Старого Нового року. Даний рецепт - один з варіантів всім відомого салату оселедець під шубою.
Рулет з оселедцем є незвичайним, красивим і смачним блюдом. Готується даний рулет дуже швидко. Основними інгредієнтами є: оселедець, картопля, морква і буряк.
- Картопля - 4 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Жовтки - 3 штуки
- Оселедець - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Сіль - - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Пакет Майонезу - 1 штука
- Лимон - 1 штука
1. Для початку випатрати оселедець, очистимо її від шкури, кістки виймаємо, невеликими кубиками нарізаємо і укладаємо в тарілку. Трохи збризніть соком лимона.
2. Нарізаємо дрібно цибулю, nalivaem цибулю в лимонному соці, перемішуємо і на півгодини залишаємо, для того, щоб замаринувати цибулю, і вийшла гіркота.
3. До готовності відварюємо овочі і очищаємо від шкірки. На тертці, по-окремо натираємо відварену буряк, моркву і картоплю.
4. На столі розстеляємо харчову плівку, рослинним маслом її змащуємо і на плівку викладаємо шар буряка в формі квадрата. Наносимо зверху майонезну сіточку. Наступний шар викладаємо розміром трохи менше попереднього. Другим шаром буде морква, потім сіточка з майонезу, після - картопляний шар, і знову майонез.
5. Маринована цибуля викладаємо на картоплю, потім - оселедець. Викладаємо оселедець на середину шару. Краї плівки піднімають, згортаємо рулет, закріплюємо краю і укладаємо на дошку. Для скріплення і просочення шарів години на три прибираємо рулет в холодильник.
6. Викладаємо на блюдо рулет, жовтками варених яєць посипаємо, прикрашаємо майонезом і петрушкою.