Рулет з лаваша з сайра
(покроковий рецепт з фото)
Таку закуску можна охарактеризувати лише кількома словами: швидко, смачно, легко і економічно. Це відмінний варіант для будь-якого випадку, як на святковий стіл, так і для звичайного обіду або вечері.
Насправді цей простий рецепт рулету з лаваша з сайра відмінне підмога будь-якій господині, адже особисто мене він виручав неодноразово. Це дійсно дуже зручно, піддаються, ось чекаєте ви гостей, що приготувати, ну, звичайно ж, такий чудовий рулет. Або, допустимо, чоловікові потрібно зробити шустренько сніданок, знову ж рулет вас врятує в цій ситуації, так що це універсальне блюдо, яке можна використовувати так, як вам завгодно. Такий рецепт приготування рулету з лаваша з сайра стане для вас чудовим помічником, з яким у вас завжди буде відмінна ідея для зустрічі гостей або швидкого обіду.
- Лаваш - 2 штуки
- Банка консервованої сайри - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Сир плавлений - 200 грам (вершковий)
Перед тим як приступати до приготування, необхідно відварити яйця і нарізати їх дрібно, а з сайри злити рідину і розім'яти рибу виделкою. Тепер, коли все готово, ми розстеляємо перший лаваш на рівну поверхню і змащуємо його рівномірно плавленим сиром.
На сир викладаємо консервовану сайру, її так само розподіляємо рівномірно.
Накриваємо цей шар другим листом лаваша і так же обмазуємо його сиром, зверху посипаємо подрібненими яйцями.
Тепер скручуємо обидва лаваша в один рулет і відправляємо його на годинку в холодильник, щоб він гарненько просочився. Потім виймаємо і акуратно нарізаємо рулет на невеликі шматочки, розкладаємо їх на тарілку і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!