Рулет з індички
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант закуски до будь-якого свята і не тільки. Для бутербродів на сніданок або для перекусу в обідню перерву шматочок такого рулету теж відмінно підходить. Смачно, ароматні і pitatelyno!
Дуже смачний, ароматний рулет до святкового столу. Ця страва приготувати нескладно, воно вийде набагато смачніше покупних ковбас і корисніше, адже при його приготуванні не використовувалися барвники, консерванти і т.Д. М'ясо індички дієтичне, соковите, а перець і сир додадуть йому смаку і аромату. НЕ lenitesy, обов'язково порадуйте себе і близьких смачним блюдом. Розповідаю, як приготувати рулет з індички.
- Грудка індички - 500 грам
- Сир твердий - 250-300 грам
- Перець болгарський - 150 грам (свіжий або консервований)
- Зелень свіжа - 70 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Ретельно миємо й підсушують м'ясо.
Розрізаємо м'ясо так, щоб вийшов пласт, товщиною близько 1 см
І ретельно відбиваємо вийшов пласт молотком так, щоб він вийшов м'яким і однакової товщини. Солимо і посипаємо чорним перцем.
Болгарський перець нарізаємо на дольки. Якщо у вас свіжий перець - очищаємо від серцевини і бланшируємо 1-2 хвилини в киплячій воді. Потім знімаємо з перців шкірку. Викладаємо на м'ясо шматочки перцю
Сир нарізаємо брусочками
І викладаємо поверх шару перцю.
Зелень миємо, сушарка, нарізаємо і викладаємо поверх сиру.
Звертаємо рулет і перекладаємо на харчову плівку.
І щільно загортаємо рулет в плівку в 5-6 шарів. Кінці плівки зав'язуємо ниткою. Відправляємо рулет в каструлю з киплячою водою варитися на 2 годину.
Потім рулет виймаємо, охолоджуємо і відправляємо в холодильник на 2-3 годину. Остиглий рулет звільняємо від плівки, нарізаємо і подаємо до столу.