Рожеві сирники
(покроковий рецепт з фото)
Такі сирники зазвичай дають в дитячих садах. Чудова можливість замаскувати морквину і дати дітям корисний продукт. Дорослим також сподобається!
Сир розімніть вилкою, додайте терту моркву, цукор, яйця. Замісити тісто, сформуйте сирник, панірують у борошні і смажте на сковороді. Просто, корисно і смачно!
- Сир - 500 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Сир (у мене домашній) розім'яти виделкою. Я люблю, коли в сирники його видно. При необхідності усунути крупинки, перетріть сир на сито.
Моркву натріть на дрібній тертці. Великі шматочки морква не проготовятся.
Додайте 2 яйця. Замісити однорідну масу.
Додайте цукор, просійте борошно. Замісити тісто.
Діти своєрідно ставляться до отдушку, ваніліну і до решти. Додавати їх в тісто слід обачно. Я не додаю. Столовою ложкою наберіть порцію тесту на 1 сирник. Обваляйте його в борошні, надавши форму сирника.
Обсмажте з двох сторін до рум'яної.
Смачні сирники можна подавати до столу.
Смачні сирники можна подавати до столу.
Подайте до столу зі сметаною або джемом.