Рожеві роли
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати рожеві роли. Кольоровий рис робить роли прямо-таки чарівними! Виглядають вони ефектно, і на смак теж хороші. Так що беріть на замітку!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати рожеві роли. Харчовий барвник можна замінити буряковим соком. На це кількість буде потрібно приблизно 2 ст.Л. Соку. Начинку для ролів можна підібрати на свій смак.
- Рис для суші - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Харчовий барвник - 2 краплі (рожевий)
- Норі - 2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Огірок - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
Рис промийте в холодній воді до прозорості. Відваріть рис за інструкцією.
Змішайте оцет, цукор і щіпку солі. Додайте харчовий барвник, розмішайте. Влийте отриману суміш і перемішайте так, щоб вона рівномірно офарбила рис.
На один рол потрібно половина стандартного аркуша норі. Викладіть його на рогожу шорсткою стороною вгору. Зверху викладіть кульку рису. Вологими руками розподіліть тонким шаром рис.
Накрийте другою половиною циновки рол і переверніть. Тепер рис буде знизу, а лист нори сверху. Викладіть в центр нарізані брусочками авокадо і огірок. Обіжміть рол з усіх боків і наріжте на 8 частин.
Рожеві роли готові, приємного вам апетиту!