Роли з омлетом
(покроковий рецепт з фото)
Роли - це не завжди щось у вигляді суші. Я хочу порекомендувати вам приготувати ось такий оригінальний сніданок. Виходить дуже смачно. Дані роли зроблені на основі омлету.
Як приготувати роли з омлетом, ми тепер знаємо. Вони смачні і дуже ніжні. Використовуйте два види олії, тоді ваш млинець легко відійде від сковороди, а вершкове масло, до того ж, поліпшить смак ролу.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Крем-сир козячий - 100 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Вершкове масло - 10 грам
У миску вбийте яйце. Додайте молоко. Додайте сіль і перець за смаком, потім збийте масу до однорідності.
Додайте борошно, ще раз збийте все гарненько. Маса повинна вийти за типом тесту для млинців.
У сковороду капніть пару крапель рослинного масла і покладіть 10 грамів вершкового. Розтопіть їх. Влийте невелику порцію тіста, розподіліть його по всій поверхні сковороди.
З даного тесту у мене вийшло 3 млинчика. Обсмажуємо їх з двох сторін.
З даного тесту у мене вийшло 3 млинчика. Обсмажуємо їх з двох сторін.
На млинець викладіть крем-сир. У мене крем-сир холодний. Він не мажеться. Якщо ваш більш рідкий, його можна розмазати, але будете обережні. Млинці ніжні, можуть і порватися. Наріжте петрушку, викладіть її на сир.
Поверніть омлетний млинець в рол, злегка натисніть на нього. Так сформуйте все три млинчика.
Подайте млинці до столу. Вони не вимагають соусів або інших "покращувачів" . Дуже смачно!