Рогалики на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Ці рогалики спростовують поширену думку про те, що на швидку руку не виходить нічого вишукано-смачного. Вивчайте рецепт рогаликів на швидку руку і руйнуйте стереотипи!
Дуже ароматні і смачні рогалики з мого дитинства. Ними часто балувала нас бабуся. Вони смачні і гарячими, і остиглими. Розповідаю, як приготувати рогалики на швидку руку. Сподіваюся, що цей рецепт рогаликів на швидку руку з фото стане в нагоді вам не один раз
- Сир - 200 грам
- Маргарин або вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 2/3 склянки(1/2 склянки - для тіста, решта стане в нагоді при формуванні рогаликів)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Оцет - 1/2 чайних ложки
- Горіхи - 1/2 склянки
- Сироп від варення - 1-2 Ст. Ложок
- Цедра лимона або апельсина - 1 Чайна ложка (по бажанню)
Добре розмішуємо сир з цукром і цедрою.
Додаємо до сирної маси розм'якшене масло або маргарин. Розмішуємо.
Гасимо соду оцтом, додаємо її до сирно-масляної суміші і туди ж сипем борошно.
Ретельно замішуємо тісто. Воно повинно вийти досить крутим.
Подрібнюємо горіхи і додаємо до них сироп з варення.
Насипаємо на поверхню столу цукор, викладаємо на нього частину тесту і розгортає в тонкий коло. Розрізаємо коло на сегменти і кожен з них намазуємо начинкою з горіхів. Скачує рулетики.
Деко застилає папером для випічки і викладаємо на нього готові рогалики. Випікаємо при температурі 200 градусів до золотистого кольору.