Прості рогалики на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Рогалики за цим рецептом готуються з інгредієнтів, які завжди є вдома. Дуже швидко і смачно, можна класти будь-яку начинку на ваш розсуд.
1. У теплій воді розводимо дріжджі. Додаємо цукор, сіль, помішувати до повного розчинення.
2. Додаємо олію і борошно, замішуємо тісто.
3. Даємо йому трохи постояти, потім ділимо на 4 частини (можна на 5-6 частин: тоді рогалики вийдуть поменше).
4. Розкачуємо млинці, і ріжемо їх на трикутники. У кожен трикутник кладемо начинку на ваш розсуд: повидло, джем, варення (нерідких), яблука.
5. Звертаємо: від широкої сторони - до вузької.
6. Змащуємо деко олією. Викладаємо на нього наші рогалики.
7. Розігріваємо духовку, і випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин. По завершенні посипте готову випічку цукровою пудрою (по бажанню).
Смачного!
- Тепла кип'ячена вода - 1 склянок
- Дріжджі - 30 грам (або 1 пакетик - 11 грамів сухих)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Соняшникова олія - 1/2 склянки
- Мука - 3 склянки
- Повидло - 300 грам
2. Додаємо олію і борошно, замішуємо тісто.
3. Даємо йому трохи постояти, потім ділимо на 4 частини (можна на 5-6 частин: тоді рогалики вийдуть поменше).
4. Розкачуємо млинці, і ріжемо їх на трикутники. У кожен трикутник кладемо начинку на ваш розсуд: повидло, джем, варення (нерідких), яблука.
5. Звертаємо: від широкої сторони - до вузької.
6. Змащуємо деко олією. Викладаємо на нього наші рогалики.
7. Розігріваємо духовку, і випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин. По завершенні посипте готову випічку цукровою пудрою (по бажанню).
Смачного!