Рецепт Прості рогалики на швидку руку фото

Прості рогалики на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто, Рослинна олія, Соняшникова олія
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Рогалики за цим рецептом готуються з інгредієнтів, які завжди є вдома. Дуже швидко і смачно, можна класти будь-яку начинку на ваш розсуд.

1. У теплій воді розводимо дріжджі. Додаємо цукор, сіль, помішувати до повного розчинення.

2. Додаємо олію і борошно, замішуємо тісто.

3. Даємо йому трохи постояти, потім ділимо на 4 частини (можна на 5-6 частин: тоді рогалики вийдуть поменше).

4. Розкачуємо млинці, і ріжемо їх на трикутники. У кожен трикутник кладемо начинку на ваш розсуд: повидло, джем, варення (нерідких), яблука.

5. Звертаємо: від широкої сторони - до вузької.

6. Змащуємо деко олією. Викладаємо на нього наші рогалики.

7. Розігріваємо духовку, і випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин. По завершенні посипте готову випічку цукровою пудрою (по бажанню).

Смачного!

  • Тепла кип'ячена вода - 1 склянок
  • Дріжджі - 30 грам (або 1 пакетик - 11 грамів сухих)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Соняшникова олія - 1/2 склянки
  • Мука - 3 склянки
  • Повидло - 300 грам
1. У теплій воді розводимо дріжджі. Додаємо цукор, сіль, помішувати до повного розчинення.

2. Додаємо олію і борошно, замішуємо тісто.

3. Даємо йому трохи постояти, потім ділимо на 4 частини (можна на 5-6 частин: тоді рогалики вийдуть поменше).

4. Розкачуємо млинці, і ріжемо їх на трикутники. У кожен трикутник кладемо начинку на ваш розсуд: повидло, джем, варення (нерідких), яблука.

5. Звертаємо: від широкої сторони - до вузької.

6. Змащуємо деко олією. Викладаємо на нього наші рогалики.

7. Розігріваємо духовку, і випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин. По завершенні посипте готову випічку цукровою пудрою (по бажанню).

Смачного!

Схожі рецепти