Ріжки з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Іноді мені хочеться побалувати домашніх випічкою і такі ріжки дуже для цього підходять.
Якщо у вас немає готового тіста, то ось рецепт. Дріжджове тісто готуйте так. У склянці теплого молока розчиніть дріжджі (20-30 г). Одне яйце збийте з півсклянки цукру, додайте до дріжджів, також всипте близько чотирьох склянок борошна, щіпку солі. В самому кінці додайте чотири столові ложкр растітіельного або розтопленого вершкового масла / маргарину. Імплікація, залиште в теплому місці піднятися, потім обомніте і дайте ще раз піднятися.
- Дріжджове тісто - 500 грам (готове)
- Сир - 300 грам
- Білок яйця - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйце для змащення - 1-2 штук
Дріжджове тісто розділіть на 3 частини. Кожну розкачати в більшу корж.
Змішайте сир з цукром і 1 яєчним білком. Сир злегка пустить сироватку і стане вологим. Загальний пласт тесту розрізати на 4-6 частин. На широкий край тіста викладіть по 1 немає. Ложці начинки.
Поверніть рулетиком, як круасан від широкого краю до вузькому. Краї вироби подверніте всередину, злегка витягнувши. Отримаємо ріжки.
Готові вироби укладіть на деко. Я його застелила папером для випічки. Кожен ріжок треба змастити збитим яйцем, але краще чистим жовтком. Саме від жовтка вони виходять такі яскраві зверху.
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте до готовності. Подайте остиглими.