Рецепт Рисові булочки фото

Рисові булочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Рисове борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Випічка з додаванням рисової муки це не тільки смачно, але і корисніше, ніж просто з пшеничного борошна. Сьогодні я хочу пригостити вас м'якими і ніжними рисовими булочками. Заходьте!

Такі булочки чудово підійдуть до чаю або кави якщо їх намазати маслом або варенням. А якщо зробити їх не солодкими, то вони чудово підійдуть для бутербродів або замість хліба. Смачного!

  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Борошно рисове - 70 грам
  • Вода - 250 грам(220 грам - тісто, 30 грам - дріжджі)
  • Дріжджі сухі - 2 грами
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
рисові булочки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
рисові булочки - фото крок 2
Влийте в рисову муку гарячу воду, перемішайте і остудіть до кімнатної температури.
рисові булочки - фото крок 3
Влийте теплу воду, додайте цукор і дріжджі. Перемішайте і залиште на 10 хвилин.
рисові булочки - фото крок 4
Додайте в рисову масу дріжджі, сіль і масло. Перемішайте до однорідності.
рисові булочки - фото крок 5
Всипте борошно і замісіть м'яке тісто.
рисові булочки - фото крок 6
Виставите на мультиварці температуру 40 градусів і покладіть в чашу тісто. Залиште тісто для підйому на 40 хвилин.
рисові булочки - фото крок 7
Дістаньте тісто, розділіть на частини і скачайте кульки. Вставте Анти, покрийте і залиште в теплі на 30 хвилин.
рисові булочки - фото крок 8
Випікайте в гарячій духовці при температурі 170 градусів протягом 20 хвилин.
рисові булочки - фото крок 9
Готові булочки змастіть маслом, накрийте рушником і залиште до охолодження. Потім подавайте до столу.
рисові булочки - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти