Рисові булочки
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з додаванням рисової муки це не тільки смачно, але і корисніше, ніж просто з пшеничного борошна. Сьогодні я хочу пригостити вас м'якими і ніжними рисовими булочками. Заходьте!
Такі булочки чудово підійдуть до чаю або кави якщо їх намазати маслом або варенням. А якщо зробити їх не солодкими, то вони чудово підійдуть для бутербродів або замість хліба. Смачного!
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Борошно рисове - 70 грам
- Вода - 250 грам(220 грам - тісто, 30 грам - дріжджі)
- Дріжджі сухі - 2 грами
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Влийте в рисову муку гарячу воду, перемішайте і остудіть до кімнатної температури.
Влийте теплу воду, додайте цукор і дріжджі. Перемішайте і залиште на 10 хвилин.
Додайте в рисову масу дріжджі, сіль і масло. Перемішайте до однорідності.
Всипте борошно і замісіть м'яке тісто.
Виставите на мультиварці температуру 40 градусів і покладіть в чашу тісто. Залиште тісто для підйому на 40 хвилин.
Дістаньте тісто, розділіть на частини і скачайте кульки. Вставте Анти, покрийте і залиште в теплі на 30 хвилин.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 170 градусів протягом 20 хвилин.
Готові булочки змастіть маслом, накрийте рушником і залиште до охолодження. Потім подавайте до столу.
Смачного!