Рисова каша з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати рисову кашу з ягодами. Ця страва ідеально підійде на сніданок. Креязик ніжна каша і солодкі ягоди - ідеальне поєднання!
Для цього рецепта я рекомендую використовувати рис сорту арборіо, він добре розварюється і робить кашу кремовою по консистенції. Ягоди вибирайте за смаком, можна використовувати заморожені. Таке блюдо додасть вам сил з ранку і зарядить позитивним настроєм на весь день! Беріть мій рецепт на замітку, це дуже смачно!
- Мал - 80 грам
- Вівсяне молоко - 320 мілілітрів
- Рослинний спред - 10-15 грам
- Цукор - За смаком
- Ягоди - 100-120 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Нагрійте вівсяне молоко в каструлі.
Доведіть молоко до кипіння, додайте шматочок рослинного спреда і цукор за смаком.
Додайте в каструлю промитий рис, зменшіть вогонь на найнижчий і варіть кашу 20-25 хвилин.
Ягоди розділіть на дві частини. Одну частину проваріть з цукром пару хвилин, потім протріть через сито. Другу залиште як є.
Викладіть рисову кашу в тарілку, полийте ягідним сиропом, а зверху прикрасьте ягодами. Смачного!