Рецепт Рисова каша в мікрохвильовці фото

Рисова каша в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Розсипчаста біленька рисова каша з мікрохвильовки - така, якою вона і повинна бути! Мікрохвильовка істотно полегшує процес приготування - спробуйте приготувати і ви, вам сподобається!

Опис приготування:

Дуже багато з нас рідко варять рисову кашу. То вона пригорить, то вона вийде як розмазня, то ще що-небудь… Цей простий рецепт приготування рисової каші в мікрохвильовці допоможе вам, і ви не будете більше страждати при варінні рису Цей базовий рецепт рисової каші в мікрохвильовці може лягти в основу приготування молочної каші, рисових пудингів. Користуйтеся!

Як приготувати рисову кашу в мікрохвильовці, інструкція:

1. Добре промиваємо рис.

2. Засипаємо в півторалітрову ємність для мікрохвильовки і заливаємо водою.

3. Солимо, накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильовку.

4. Готуємо на повній потужності приблизно 20-22 хвилини.

У процесі готування можна кілька разів перемішати рис.

Після закінчення основного часу готування дайте рису постояти ще хвилин 5-10 під кришкою в печі. А потім діставайте, додавайте масло або молоко і - смачного


  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
Дуже багато з нас рідко варять рисову кашу. То вона пригорить, то вона вийде як розмазня, то ще що-небудь… Цей простий рецепт приготування рисової каші в мікрохвильовці допоможе вам, і ви не будете більше страждати при варінні рису Цей базовий рецепт рисової каші в мікрохвильовці може лягти в основу приготування молочної каші, рисових пудингів. Користуйтеся!

Як приготувати рисову кашу в мікрохвильовці, інструкція:

1. Добре промиваємо рис.

2. Засипаємо в півторалітрову ємність для мікрохвильовки і заливаємо водою.

3. Солимо, накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильовку.

4. Готуємо на повній потужності приблизно 20-22 хвилини.

У процесі готування можна кілька разів перемішати рис.

Після закінчення основного часу готування дайте рису постояти ще хвилин 5-10 під кришкою в печі. А потім діставайте, додавайте масло або молоко і - смачного

Схожі рецепти