Рецепт Рис з яблуками фото

Рис з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Мал
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
Для дітей , На сніданок
Солодке , Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Яблука відмінно поєднуються з рисом. А в дуеті з молочної рисовою кашею - просто неповторний смак і аромат. Таке блюдо дуже подобається дітям. Спробуйте приготувати і порадувати малюків!

Опис приготування:

Для приготування цієї страви найкраще використовувати круглий рис. Так як в процесі приготування він трохи розварюються і буде дуже приємна консистенція. Пригощайтеся!

  • Молоко - 1 літрів
  • Мал - 1 склянок (круглий)
  • Цукор - За смаком
  • Яблуко - 3-4 штук
  • Вершкове масло - 20 грам
мал з яблуками - фото крок 1
Доведіть молоко до кипіння. Додайте трохи цукру на свій смак.
мал з яблуками - фото крок 2
Мал промийте і додайте в гаряче молоко. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні до готовності рису хвилин 20.
мал з яблуками - фото крок 3
Для яблучної начинки окремо на сковороді розтопіть масло, додайте 2-3 ст. L. Цукру і нарізані яблука. Гасіть їх до м'якості і випаровування зайвої рідини. На це піде хвилин 10.
мал з яблуками - фото крок 4
Викладіть кашу в тарілку і зверху трохи яблучної начинки.
Смачного!

Схожі рецепти