Рис з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Яблука відмінно поєднуються з рисом. А в дуеті з молочної рисовою кашею - просто неповторний смак і аромат. Таке блюдо дуже подобається дітям. Спробуйте приготувати і порадувати малюків!
Опис приготування:
Для приготування цієї страви найкраще використовувати круглий рис. Так як в процесі приготування він трохи розварюються і буде дуже приємна консистенція. Пригощайтеся!
- Молоко - 1 літрів
- Мал - 1 склянок (круглий)
- Цукор - За смаком
- Яблуко - 3-4 штук
- Вершкове масло - 20 грам
Доведіть молоко до кипіння. Додайте трохи цукру на свій смак.
Мал промийте і додайте в гаряче молоко. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні до готовності рису хвилин 20.
Для яблучної начинки окремо на сковороді розтопіть масло, додайте 2-3 ст. L. Цукру і нарізані яблука. Гасіть їх до м'якості і випаровування зайвої рідини. На це піде хвилин 10.
Викладіть кашу в тарілку і зверху трохи яблучної начинки.
Смачного!
Смачного!