Рецепт Рибний пудинг фото

Рибний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Хек
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Гарячі страви, Десерти, Пудинг

Такий рибний пудинг в домашніх умовах я готую в тих випадках, коли після готування попереднього рибного блюда залишився шматочок філе. Його-то і добре використовувати таким корисним чином!

Звичайно ж, в першу чергу я б рекомендувала цей рецепт приготування рибного пудингу всім любителям рибних страв. Якщо ще не пробували використовувати філе таким оригінальним чином, - у вигляді пудингу, - настійно раджу спробувати! Дуже ніжна і соковита виходить закуска. А вже аромат стоїть на всю кухню! словом, розповім, як зробити рибний пудинг, а ви вже спробуйте!

  • Хек - 500 грам
  • Манька - 0.5 склянки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Хліб сірий - 1 скибочку (горбушка)
  • Спеції - За смаком
рибний пудинг - фото крок 1
1. Для початку подрібнити в блендері або за допомогою м'ясорубки рибне філе з цибулею і хлібом. Перемішаємо.
рибний пудинг - фото крок 2
2. Тепер додамо манку і яйця. Постійно перемішуємо при додаванні кожного нового інгредієнта. Солимо, перчим, додамо спеції за смаком.
рибний пудинг - фото крок 3
3. Змащуємо форму для запікання олією, а духовку включаємо грітися. Запікаємо годину при 200 градусах.
рибний пудинг - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти