Рибний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Такий рибний пудинг в домашніх умовах я готую в тих випадках, коли після готування попереднього рибного блюда залишився шматочок філе. Його-то і добре використовувати таким корисним чином!
Звичайно ж, в першу чергу я б рекомендувала цей рецепт приготування рибного пудингу всім любителям рибних страв. Якщо ще не пробували використовувати філе таким оригінальним чином, - у вигляді пудингу, - настійно раджу спробувати! Дуже ніжна і соковита виходить закуска. А вже аромат стоїть на всю кухню! словом, розповім, як зробити рибний пудинг, а ви вже спробуйте!
- Хек - 500 грам
- Манька - 0.5 склянки
- Цибуля - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Хліб сірий - 1 скибочку (горбушка)
- Спеції - За смаком
1. Для початку подрібнити в блендері або за допомогою м'ясорубки рибне філе з цибулею і хлібом. Перемішаємо.
2. Тепер додамо манку і яйця. Постійно перемішуємо при додаванні кожного нового інгредієнта. Солимо, перчим, додамо спеції за смаком.
3. Змащуємо форму для запікання олією, а духовку включаємо грітися. Запікаємо годину при 200 градусах.
4. От і все! Смачного!