Рибні рулетики
(покроковий рецепт з фото)
Недорогу, ситну, апетитну закуску хочу запропонувати вам на замітку. Тут хрустке тісто і пікантна начинка з консерви і овочів. Такі рулетики зручно брати з собою на природу або на роботу.
Вашій увазі хочу запропонувати чудову ідею, як приготувати рибні рулетики. В якості начинки в даному випадку використовується консервована сардина, але ви можете взяти будь-яку рибку, в тому числі і свіжу. Начинка ніжна і соковита, а тісто буквально тане в роті. Дуже класний перекус для дорослих і дітей, рекомендую на замітку!
- Борошно - 375 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка (тепла)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сардини в олії - 1 штука (баночка)
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Для приготування тіста з'єднайте просіяне борошно, розпушувач, сіль і вершкове масло.
2. Додайте цукор і влийте теплу воду.
3. Замісити тісто, скачайте в кульку і залиште "відпочити", поки займаєтеся начинкою.
4. Для приготування начинки подрібніть овочі та зелень.
5. На сковороді розігрійте олію і обсмажте овочі до м'якості. Додайте консервовану рибу, перемішайте і через хвилину зніміть з вогню.
6. Отщіпніте шматочок тесту і розкачати його на робочому столі. На край викладіть ложку начинку.
7. Акуратно згорніть рулетиком.
8. Розігрійте рослинне масло. Викладайте рибні рулетики невеликими порціями.
9. Жарьте до румяности.
10. Після смаження викладіть рулетики на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла, подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!