Рецепт смачного супу з курки
(покроковий рецепт з фото)
Курячий суп з вермішеллю - мій найулюбленіший з дитинства. Він ситний, але і не дуже жирний, це мене і підкупляло. Зараз це блюдо я варю часто, адже мої діти його теж люблять. І ви спробуйте!
Як завжди прості інгредієнти вдало поєднуються, і навіть нічого додавати не потрібно. Тому запишіть собі, як приготувати рецепт смачного супу з курки. Найкраще цибуля з морквою робити в вигляді засмажкою, тоді колір бульйону буде красивого золотистого відтінку. А щоб смак був більш насиченим, використовуйте більше філе.
- Курка - 500 грам
- Картопля - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Вермішель - 150 грам
- Соняшникова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 3 L

Курку розділіть на великі шматки. Викладіть їх в каструлю і залийте водою.

Доведіть воду до кипіння. Потім зніміть піну і додайте сіль. Варіть бульйон 30 хвилин на повільному вогні.

В цей час почистіть і дрібно наріжте цибулю.

Морква також почистіть і натріть на крупній тертці.

Картопля наріжте брусочками, попередньо очистивши і помивши.

Потім розігрійте масло на сковороді. Обсмажте в ньому цибулю протягом 5-ти хвилин.

Додайте моркву і смажте овочі ще 5 хвилин, помішуючи їх.

Потім з бульйону дістаньте курку, а замість неї додайте картоплю.

Відразу додайте зажарку. Варіть суп 15 хвилин.

А поки філе розберіть на середні шматочки, додайте їх назад в бульйон.

В кінці додайте вермішель і сіль. Все перемішайте. Варіть блюдо ще 6-8 хвилин.

Курячий суп готовий! Смачного!