Рецепт пиріжків з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Недорогий, простий і ситний варіант пірожочков хочу запропонувати вам на замітку. Для перекусу вдома або на природі, для дорослих і дітей - відмінна ідея без особливого клопоту. Запам'ятовуйте рецепт!
Рецепт гарний тим, що пиріжки можна як посмажити на сковороді, так і запекти в духовці, наприклад. В начинку, крім яйця і зелені, можна також додати відварний рис, наприклад, або тушковану капусту, буде дуже класно. Отже, Давайте розберемося, як приготувати пиріжки з яйцем.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 7 грам
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 100 мілілітрів(+ для смаження)
- Борошно - 350-400 грам (приблизно)
- Яйце - 5 штук
- Зелень - За смаком

1. Для тіста з'єднайте тепле молоко з дріжджами і цукром. Через 5-7 хвилин додайте сіль, рослинне масло і борошно. Замісити тісто, накрийте його рушником і залиште в теплі на годинку-півтори.

2. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть. Наріжте кубиками і з'єднайте з подрібненою зеленню. Додайте сіль і перець за смаком. Перемішайте, начинка готова!

3. Тісто підійшло і збільшилася в обсязі.

4. Розділіть його на 12-15 однакових частин.

5. Кожну частину розкачати кружечком, викладіть в центр начинку.

6. Акуратно згорніть.

7. І кінець палиці.

8. Ось такі пиріжки з яйцем і зеленню у нас вийшли.

9. Залишилося тільки викласти їх на сковороду з розігрітим маслом і обсмажити з двох сторін до рум'яної.