Рецепт млинців скоростиглих
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.
Млинці я печу як мінімум раз на тиждень, і що два. Обираю різні варіації, іноді тонкі, іноді товсті, які душа забажає. Найчастіше беру то, що є під рукою для тесту, як і в цей раз.
Опис приготування:
Якщо ви віддаєте перевагу тонкі класичні вироби, до яких додають варення і сметану, то прочитайте рецепт млинців скоростиглих. "Чому скоростиглих? & Quot; , - запитаєте ви. Відповім: бо тесту не треба наполягати. Замішайте всі інгредієнти разом - і все готово, щоб випікати їх.
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 30 грам
- Вода - 600 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 5 грам
Яйця збийте в глибокій мисці разом з сіллю і цукром.
До яєчної маси влийте воду. Збийте її виделкою до піни.
Тепер просівають борошно і розпушувач, продовжуючи збивати масу. Потім влийте масло.
Млинці випікайте на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору.
Готові млинці змастіть вершковим маслом. Приємного чаювання!