Рецепт Рецепт бабусиних млинців фото

Рецепт бабусиних млинців
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Швидкий сніданок
Випічка , Солодке , Млинці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 25 хв.

Ну, у кого можуть вийти найсмачніші млинці, якщо не у бабусі. Цей смак дитинства, я впевнена, знайомий кожному. Своїм секретам бабуся, звичайно ж, навчила маму, ну а та - мене.


Опис приготування:

А я хочу розповісти вам рецепт бабусиних млинців. Ці млинці зовсім нескладні в приготування. Тут я готую млинці з сирною начинкою, але можна подавати їх і з різними джемами. Але головний секрет цих млинців в тому, що замість води моя бабуся використовує білий лимонад. Спробуйте, виходить шалено смачно!

  • Борошно - 160 грам
  • Лимонад - 200 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сир - 30 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука (в сир)
1
У миску всипте борошно і сіль. Додайте в борошно лимонад, змішаний з молоком, і перемішайте віночком, щоб не було грудок. В кінці додайте яйця і знову перемішайте.
2
Дайте тесту постояти близько 10 хвилин. Потім додайте рослинного масла і добре перемішайте, щоб масло змішалося з тестом. Млинці смажте на сухій розігрітій сковороді. Не додавайте багато тесту, тоді млинці виходять дуже тонкими.
3
Тепер приготуємо начинку. Сир добре розітріть з цукром і яйцями. Якщо сир зернистий, то попередньо пропустіть його через м'ясорубку.
4
Викладіть начинку на млинці і скрутіть їх в трубочку. Зверху посипте млинчики цукровою пудрою і подавайте.

Схожі рецепти