Рецепт бабусиних млинців
(покроковий рецепт з фото)
Ну, у кого можуть вийти найсмачніші млинці, якщо не у бабусі. Цей смак дитинства, я впевнена, знайомий кожному. Своїм секретам бабуся, звичайно ж, навчила маму, ну а та - мене.
А я хочу розповісти вам рецепт бабусиних млинців. Ці млинці зовсім нескладні в приготування. Тут я готую млинці з сирною начинкою, але можна подавати їх і з різними джемами. Але головний секрет цих млинців в тому, що замість води моя бабуся використовує білий лимонад. Спробуйте, виходить шалено смачно!
- Борошно - 160 грам
- Лимонад - 200 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 30 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука (в сир)
1
У миску всипте борошно і сіль. Додайте в борошно лимонад, змішаний з молоком, і перемішайте віночком, щоб не було грудок. В кінці додайте яйця і знову перемішайте.
2
Дайте тесту постояти близько 10 хвилин. Потім додайте рослинного масла і добре перемішайте, щоб масло змішалося з тестом. Млинці смажте на сухій розігрітій сковороді. Не додавайте багато тесту, тоді млинці виходять дуже тонкими.
3
Тепер приготуємо начинку. Сир добре розітріть з цукром і яйцями. Якщо сир зернистий, то попередньо пропустіть його через м'ясорубку.
4
Викладіть начинку на млинці і скрутіть їх в трубочку. Зверху посипте млинчики цукровою пудрою і подавайте.