Рецепт Рагу зі свининою фото

Рагу зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Рецепт приготування рагу зі свининою, гарбузом та овочами здатний здивувати своїм смаком навіть справжніх гурманів. Завдяки томлінню в духовці, блюдо виходить дивовижним, - дуже ніжним і соковитим.

Опис приготування:

Варіантів приготування рагу зі свининою в домашніх умовах існує чимало. Головний секрет цієї страви - додавати улюблені інгредієнти в приблизно однакових пропорціях. Гарбуз дивно поєднується з м'ясом, так що обов'язково варто спробувати такий варіант. Втім, завжди можна коригувати інгредієнти за смаком.

  • Свинина - 800 грам
  • Гарбуз - 800 грам (можна замінити картоплею)
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Зелений горошок - 200 грам
  • Кукурудза - 200 грам
  • Солодкий перець - 200 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Томатний соус - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода або бульйон - 300-350 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Каррі - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 50-70 мілілітрів
рагу зі свининою - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися м'ясом. Свинину вимити, просушити трохи і нарізати невеликими шматочками.
рагу зі свининою - фото крок 2
2. Рецепт приготування рагу зі свининою передбачає попередню обжарку інгредієнтів. На сковороду налити трохи олії і розігріти. Відправити туди м'ясо і на сильному вогні обсмажити до появи легкої скоринки.
рагу зі свининою - фото крок 3
3. Гарбуз (або картопля) очистити і нарізати невеликими кубиками такого ж розміру, як і м'ясо.
рагу зі свининою - фото крок 4
4. На окремій сковороді розігріти трохи олії і обсмажити злегка гарбуз. Для 3 хвилини до зняття зі сковороди свинину і гарбуз злегка посолити, поперчити і при бажанні додати дрібку каррі.
рагу зі свининою - фото крок 5
5. Цибулину очистити і подрібнити.
рагу зі свининою - фото крок 6
6. Коли м'ясо обсмажиться, його можна відразу розкласти по горщикам. Також рагу можна готувати в сотейнику з товстим дном.
рагу зі свининою - фото крок 7
7. Цибулину можна обсмажити на окремій сковороді або тієї, на якій смажилося м'ясо.
рагу зі свининою - фото крок 8
8. Часник очистити і подрібнити. Додати до цибулі і обсмажити ще пару хвилин. Тим часом очистити і нарізати солодкий перець. Додати на сковороду перець, горошок і кукурудзу (можна використовувати свіжі овочі, консервовані або заморожені). Все ретельно перемішати.
рагу зі свининою - фото крок 9
9. Посолити і поперчити овочі за смаком. Додати воду або бульйон і довести до кипіння.
рагу зі свининою - фото крок 10
10. У горщик зверху м'яса викласти обсмажену гарбуз.
рагу зі свининою - фото крок 11
11. Потім розкласти овочі з бульйоном. При бажанні можна додати лавровий листочок в кожен горщик. Накрити кришками і відправити в духовку. Рагу зі свининою в домашніх умовах можна подавати прямо в горщиках, присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти