Рецепт Рагу зі свининою фото

Рагу зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Рецепт приготування рагу зі свининою, гарбузом та овочами здатний здивувати своїм смаком навіть справжніх гурманів. Завдяки томлінню в духовці, блюдо виходить дивовижним, - дуже ніжним і соковитим.

Варіантів приготування рагу зі свининою в домашніх умовах існує чимало. Головний секрет цієї страви - додавати улюблені інгредієнти в приблизно однакових пропорціях. Гарбуз дивно поєднується з м'ясом, так що обов'язково варто спробувати такий варіант. Втім, завжди можна коригувати інгредієнти за смаком.

  • Свинина - 800 грам
  • Гарбуз - 800 грам (можна замінити картоплею)
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Зелений горошок - 200 грам
  • Кукурудза - 200 грам
  • Солодкий перець - 200 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Томатний соус - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода або бульйон - 300-350 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Каррі - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 50-70 мілілітрів
рагу зі свининою - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися м'ясом. Свинину вимити, просушити трохи і нарізати невеликими шматочками.
рагу зі свининою - фото крок 2
2. Рецепт приготування рагу зі свининою передбачає попередню обжарку інгредієнтів. На сковороду налити трохи олії і розігріти. Відправити туди м'ясо і на сильному вогні обсмажити до появи легкої скоринки.
рагу зі свининою - фото крок 3
3. Гарбуз (або картопля) очистити і нарізати невеликими кубиками такого ж розміру, як і м'ясо.
рагу зі свининою - фото крок 4
4. На окремій сковороді розігріти трохи олії і обсмажити злегка гарбуз. Для 3 хвилини до зняття зі сковороди свинину і гарбуз злегка посолити, поперчити і при бажанні додати дрібку каррі.
рагу зі свининою - фото крок 5
5. Цибулину очистити і подрібнити.
рагу зі свининою - фото крок 6
6. Коли м'ясо обсмажиться, його можна відразу розкласти по горщикам. Також рагу можна готувати в сотейнику з товстим дном.
рагу зі свининою - фото крок 7
7. Цибулину можна обсмажити на окремій сковороді або тієї, на якій смажилося м'ясо.
рагу зі свининою - фото крок 8
8. Часник очистити і подрібнити. Додати до цибулі і обсмажити ще пару хвилин. Тим часом очистити і нарізати солодкий перець. Додати на сковороду перець, горошок і кукурудзу (можна використовувати свіжі овочі, консервовані або заморожені). Все ретельно перемішати.
рагу зі свининою - фото крок 9
9. Посолити і поперчити овочі за смаком. Додати воду або бульйон і довести до кипіння.
рагу зі свининою - фото крок 10
10. У горщик зверху м'яса викласти обсмажену гарбуз.
рагу зі свининою - фото крок 11
11. Потім розкласти овочі з бульйоном. При бажанні можна додати лавровий листочок в кожен горщик. Накрити кришками і відправити в духовку. Рагу зі свининою в домашніх умовах можна подавати прямо в горщиках, присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти