Рецепт Рагу з овочами і рисом фото

Рагу з овочами і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Рагу з овочами і рисом досить приготувати всього один раз, щоб зрозуміти: вегетаріанська їжа теж може бути дуже смачною. Думаю, ви будете готувати це рагу для своїх домашніх ще і ще.

Опис приготування:

Рагу з овочами і рисом готується легко. Мексиканську суміш ми дістаємо вже готової з баночки. Єдине: потрібно правильно відварити рис, він повинен бути розсипчастим. У обсмажування до цибулі і моркви можна додати кілька зубчиків пропущеного через прес часнику. Спеції додавайте до смаку. Рагу можна зробити гострим. Успіхів і приємного апетиту!

  • Морква - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Мексиканська суміш - 1 штука (банку)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
рагу з овочами і рисом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти.
рагу з овочами і рисом - фото крок 2
Мал потрібно зварити в двох склянках води.
рагу з овочами і рисом - фото крок 3
Цибулю і моркву поріжте кубиками.
рагу з овочами і рисом - фото крок 4
Потім обсмажте їх на сковороді.
рагу з овочами і рисом - фото крок 5
Коли цибуля буде прозорим, додайте мексиканську суміш. Смажити потрібно все разом 5 хвилин.
рагу з овочами і рисом - фото крок 6
Додайте відварений рис, а також сіль і спеції .
рагу з овочами і рисом - фото крок 7
Тримайте рагу на сковороді ще хвилин п'ять.

Схожі рецепти