Рецепт Рагу з кабачків фото

Рагу з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 50 хв.

Давайте згадаємо літо. Пропоную приготувати рагу з кабачків. Дуже смачне, ароматне блюдо, яке задовольнить смаки всіх членів сім'ї і навіть тих, хто дотримується дієти

Опис приготування:

Ось такий простий, доступний і в той же час дуже смачний рецепт рагу з кабачків. Зелень сюди я додаю по моєму смаку - кріп і петрушку. Ви можете додати що вам хочеться. Іноді для пікантності я так само додаю в рагу з кабачків чесночок.Тогда аромат від цієї страви зовсім неймовірний. Красиве, яскраве, ніжне рагу з кабачків сподобається всім!

  • Кабачки - 2 штуки (близько 800 г. Кожен)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1-2 штук
  • Томатне пюре - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок (для смаження)
рагу з кабачків - фото крок 1
Чистимо цибулину і морквину і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
рагу з кабачків - фото крок 2
Кабачки миємо й чистимо. Нарізаємо кубиками. Викладаємо поверх овочів, солимо. tusim 20 хвилин не перемішуючи.
рагу з кабачків - фото крок 3
Овочі перемішуємо, додаємо порізаний кубиками болгарський перець, томатне пюре, спеції і тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
рагу з кабачків - фото крок 4
Тепер додаємо порізану зелень до овочів. Плиту вимикаємо і даємо страві настоятися 10-15 хвилин. Готово!

Схожі рецепти