Рагу з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Давайте згадаємо літо. Пропоную приготувати рагу з кабачків. Дуже смачне, ароматне блюдо, яке задовольнить смаки всіх членів сім'ї і навіть тих, хто дотримується дієти
Ось такий простий, доступний і в той же час дуже смачний рецепт рагу з кабачків. Зелень сюди я додаю по моєму смаку - кріп і петрушку. Ви можете додати що вам хочеться. Іноді для пікантності я так само додаю в рагу з кабачків чесночок.Тогда аромат від цієї страви зовсім неймовірний. Красиве, яскраве, ніжне рагу з кабачків сподобається всім!
- Кабачки - 2 штуки (близько 800 г. Кожен)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Томатне пюре - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок (для смаження)
Чистимо цибулину і морквину і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Кабачки миємо й чистимо. Нарізаємо кубиками. Викладаємо поверх овочів, солимо. tusim 20 хвилин не перемішуючи.
Овочі перемішуємо, додаємо порізаний кубиками болгарський перець, томатне пюре, спеції і тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
Тепер додаємо порізану зелень до овочів. Плиту вимикаємо і даємо страві настоятися 10-15 хвилин. Готово!