Радянське морозиво

Радянське морозиво
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Ви хочете спробувати смачне і корисне радянських морозиво, в якому абсолютно немає консервантів? Для цього необхідно зовсім небагато продуктів і невелике старанність. рекомендую спробувати!

опис приготування:

Для того щоб сім'я згадала або дізналося, яким було радянське морозиво, вам зовсім небагато доведеться потрудитися. При приготуванні використовуються доступні нескладні інгредієнти. процес, як приготувати радянських морозиво, відрізняється простотою (але не швидкістю). Зате в результаті ви отримаєте приголомшливий за своїми смаковими характеристиками продукт, рівного якому немає. Адже саме так ми вважали колись в далекому дитинстві. Нехай в цьому переконаються ваші діти!

  • вершки від 22%  — 3 склянки
  • жовток яєчний— 6 штук
  • цукор— 150 грам
  • ваніль— За смаком
радянське морозиво - фото крок 1 1. Візьміть відповідного розміру ємність. Налийте в неї вершків, доведіть їх до кипіння. Додаючи в вершки молоко, ви можете контролювати жирність продукту.

радянське морозиво - фото крок 2 2. Додайте в жовтки цукор і ванілін. Все добре перемішайте до отримання однорідної суміші.

радянське морозиво - фото крок 3 3. Поступово в жовтки введіть гарячі вершки, при цьому не забувайте перемішувати продукт. У вас повинна вийти однорідна рідина.

радянське морозиво - фото крок 4 4. Поставте суміш на піч і на дуже маленькому вогні нагрівайте. Ваша рідина повинна ставати все густіше, але не дозволяйте їй закипіти.
Накрийте морозиво харчовою плівкою. Охолодіть і поставте в холодильник на дві години.

радянське морозиво - фото крок 5 5. Збийте міксером морозиво до отримання однорідності суміші (приблизно 3 хвилини). Ще раз накрийте плівкою і приберіть в морозилку на дві години.

радянське морозиво - фото крок 6 6. Збивайте морозиво ще три хвилини і поставте в морозильник на чотири години. Можна тримати його ще довше, в принципі. Чим більше ви збиваєте, тим більше однорідним стає морозиво (і в ньому пропадають кристали льоду). десерт готовий! Тепер ви знаєте, як приготувати радянських морозиво, рівного якому в світі немає.

Схожі рецепти

Абрикосова морозиво

Абрикосова морозиво

Хочете дізнатися новий рецепт морозива? тоді подивіться, як приготувати абрикосове морозиво - ніжний десерт з легкою кислинкою і красивим помаранчевим кольором. Обов'язково порадуйте їм своїх рідних. опис приготування: Морозиво з фруктів можна назвати самим ароматним, смачним, ніжним і корисни...

читати далі
Алкогольне морозиво

Алкогольне морозиво

Приготувати алкогольне морозиво в домашніх умовах можна до свята, щоб здивувати своїх гостей і урізноманітнити вечір. За основу можна взяти будь-який алкогольний напій і ягоди, поєднуються з ним. опис приготування: Щоб по-справжньому здивувати гостей, спробуйте приготувати алкогольне морозиво ...

читати далі
Американське морозиво

Американське морозиво

Відмінний десерт американської кухні. подивіться, як приготувати американське морозиво. Виходить дуже смачно і ситно. Покрокова інструкція допоможе вам розібратися у всіх тонкощах приготування. опис приготування: Морозиво - улюблені ласощі дорослих і дітей, переважно їдять його в теплу пору ро...

читати далі
Ананасове морозиво

Ананасове морозиво

Мої дітки без розуму від морозива. Чому б їх не побалувати ласощами, подумала я. Але підійшла до цього питання з іншого боку. Вирішила зробити десерт в домашніх умовах. дивіться, що вийшло! опис приготування: У моїй інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати ананасове морозиво. Воно дуже ...

читати далі
Апельсинове морозиво

Апельсинове морозиво

Апельсинове морозиво має ніжний цитрусовий смак. Готується воно за допомогою морозива. У апельсинове морозиво за бажанням можна додати шматочки улюбленого шоколаду. Вийде відмінний десерт. опис приготування: Апельсинове морозиво готується просто. головне — знайти всі необхідні "; апельсинові" ...

читати далі