Радянське морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Ви хочете спробувати смачне і корисне радянських морозиво, в якому абсолютно немає консервантів? Для цього необхідно зовсім небагато продуктів і невелике старанність. Рекомендую спробувати!
Для того щоб сім'я згадала або дізналося, яким було радянське морозиво, вам зовсім небагато доведеться потрудитися. При приготуванні використовуються доступні нескладні інгредієнти. Процес, як приготувати радянських морозиво, відрізняється простотою (але не швидкістю). Зате в результаті ви отримаєте приголомшливий за своїми смаковими характеристиками продукт, рівного якому немає. Адже саме так ми вважали колись в далекому дитинстві. Нехай в цьому переконаються ваші діти!
- Вершки від 22% - 3 склянки
- Жовток яєчний - 6 штук
- Цукор - 150 грам
- Ваніль - За смаком
1. Візьміть відповідного розміру ємність. Налийте в неї вершків, доведіть їх до кипіння. Додаючи в вершки молоко, ви можете контролювати жирність продукту.
2. Додайте в жовтки цукор і ванілін. Все добре перемішайте до отримання однорідної суміші.
3. Поступово в жовтки введіть гарячі вершки, при цьому не забувайте перемішувати продукт. У вас повинна вийти однорідна рідина.
4. Поставте суміш на піч і на дуже маленькому вогні нагрівайте. Ваша рідина повинна ставати все густіше, але не дозволяйте їй закипіти.
Накрийте морозиво харчовою плівкою. Охолодіть і поставте в холодильник на дві години.
Накрийте морозиво харчовою плівкою. Охолодіть і поставте в холодильник на дві години.
5. Збийте міксером морозиво до отримання однорідності суміші (приблизно 3 хвилини). Ще раз накрийте плівкою і приберіть в морозилку на дві години.
6. Збивайте морозиво ще три хвилини і поставте в морозильник на чотири години. Можна тримати його ще довше, в принципі. Чим більше ви збиваєте, тим більше однорідним стає морозиво (і в ньому пропадають кристали льоду). Десерт готовий! Тепер ви знаєте, як приготувати радянських морозиво, рівного якому в світі немає.