Пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Люблю страви, які мають багато варіацій. Вони ніколи не набриднуть і завжди можна спробувати щось нове. Ось і мій наступний рецепт саме такий. Я пропоную лише один з можливих варіантів.
Запишіть, як приготувати пудинг яблучний в духовій шафі. Десерт дуже легкий, тільки необхідний час для того, щоб він запёкся. Смак страви кисло-солодкий з м'якою текстурою. Він буде відмінним перекусом на полуденок або навіть на сніданок, якщо вранці у вас знайдеться час для приготування. Просто пальчики оближете!
- Яблуко - 5 штук
- Яйце - 4 штуки
- Ізюм світлий - 120 грам
- Кукурудзяне борошно або манка - 120 грам
- Цукор - 120 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - 20 грам

Яблука промийте, почистіть і видаліть серцевину з насінням.

Наріжте яблука дольками і збризніть їх соком половини лимона.

Жовтки відокремте від білків. Жовтки збийте віночком в мисці.

Додайте в миску цукор і ще раз добре все збийте.

До яблук додайте промиті родзинки і кукурудзяну муку.

Білки збийте в окремій мисці до піни.

Яблука, родзинки і борошно змішайте з яєчною масою, а потім додайте білки. Обережно перемішайте.

Форму для випічки змастіть маслом. Влийте в неї нашу масу. Духовку розігрійте до 180 градусів.

Запікайте пудинг протягом 40 хвилин. Подавайте його в гарячому вигляді.