Рецепт Пудинг фото

Пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Фрукти, Яблука, Яйця, Сухофрукти, Ізюм
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Десерти, Пудинг

Люблю страви, які мають багато варіацій. Вони ніколи не набриднуть і завжди можна спробувати щось нове. Ось і мій наступний рецепт саме такий. Я пропоную лише один з можливих варіантів.

Запишіть, як приготувати пудинг яблучний в духовій шафі. Десерт дуже легкий, тільки необхідний час для того, щоб він запёкся. Смак страви кисло-солодкий з м'якою текстурою. Він буде відмінним перекусом на полуденок або навіть на сніданок, якщо вранці у вас знайдеться час для приготування. Просто пальчики оближете!

  • Яблуко - 5 штук
  • Яйце - 4 штуки
  • Ізюм світлий - 120 грам
  • Кукурудзяне борошно або манка - 120 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Рослинна олія - 20 грам
пудинг - фото крок 1
Яблука промийте, почистіть і видаліть серцевину з насінням.
пудинг - фото крок 2
Наріжте яблука дольками і збризніть їх соком половини лимона.
пудинг - фото крок 3
Жовтки відокремте від білків. Жовтки збийте віночком в мисці.
пудинг - фото крок 4
Додайте в миску цукор і ще раз добре все збийте.
пудинг - фото крок 5
До яблук додайте промиті родзинки і кукурудзяну муку.
пудинг - фото крок 6
Білки збийте в окремій мисці до піни.
пудинг - фото крок 7
Яблука, родзинки і борошно змішайте з яєчною масою, а потім додайте білки. Обережно перемішайте.
пудинг - фото крок 8
Форму для випічки змастіть маслом. Влийте в неї нашу масу. Духовку розігрійте до 180 градусів.
пудинг - фото крок 9
Запікайте пудинг протягом 40 хвилин. Подавайте його в гарячому вигляді.

Схожі рецепти