Пудинг з молока
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную до приготування смачний і корисний молочний пудинг. Мінімальна кількість інгредієнтів при доступності приготування десерту силами навіть початківця кулінара роблять блюдо популярним.
Пропонований до приготування молочний пудинг відноситься до традиційних європейських десертів і готується безпосередньо до свят. Його приємний ніжний смак в поєднанні з доступними інгредієнтами робить можливим приготування страви навіть в наших умовах. Десерт робиться досить швидко, весь основний час йде на витримку в холодильнику. Придивіться, можливо, це блюдо стане шедевром вашої кулінарної книги.
- Молоко - 3 L
- Курине яйце - 6 штук
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Пудра цукрова - За смаком
- Какао - За смаком
1. Перед тим як приготувати пудинг з молока, дістаньте каструлю побільше. Дно збризніть водою і посипте невеликою кількістю солі. Каструлю розігрійте, влийте в неї молоко.
2. Окремо візьміть невелику ємність, розведіть крохмаль в молоці або в теплій воді. Крохмаль ретельно перемішайте, в результаті повинна вийти рідина без грудочок.
3. Візьміть середнього розміру миску і розбийте в неї яйця. Поступово, невеликими порціями до яєць додайте борошно.
4. Всі отримані інгредієнти збийте міксером до отримання рідини, має однорідний характер. У ємність зі збитими борошном і яйцями тонким струменем влийте крохмаль.
5. Чи не переставайте збивати інгредієнти. У результаті повинна вийти рідина однорідного характеру без грудочок. У цей момент має закипіти молоко. Додайте цукор, добре розмішайте. Тонкою цівкою вливайте отриману яєчну суміш. Процес супроводжується постійним помішуванням за допомогою дерев'яної ложечки. Фурункули.
6. Розлийте пудинг по формах. Посипте зверху цукрову пудру. Присипте какао порошком і розрівняйте пером. Поставте охолоджуватися пудинг на ніч. До ранку він буде готовий.