Пудинг в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе смачним, доступним і легким десертом, Котрий, до того ж, дуже швидко готується! Як приготувати пудинг в мікрохвильовці - читайте нижче, і угощайтесь без особливої шкоди для фігури
Отже, як же зробити пудинг в мікрохвильовці, цей смачний з десертів, без турбот і без клопоту? Немає нічого простіше Дуже часто мікрохвильовку у нас використовують тільки для розігрівання вже готових страв, в той час, як там можна навіть десерти готувати!
Наприклад, ось вам інструкція, як приготувати пудинг в мікрохвильовці:
1. Розбиваємо яйце, і перетираємо його з цукром в окремій мисочці. А потім туди ж додаємо сік лимона і ванілін (або ванільний цукор, або корицю, - на ваш погляд).
2. Тепер потроху додаємо до суміші сир. Краще для цього рецепта приготування пудингу в мікрохвильовці брати зернистий, але якщо у вас він грудками, не біда, - просто злегка розімніть його виделкою перед додаванням до рідкої суміші.
3. Змішуємо сир з яєчної сумішшю, і вже тоді додамо манку. Добре ще раз перемішати до однорідного стану, і виллємо все разом в відповідну форму. Врахуйте, - вона повинна підходити для готування в мікрохвильовій печі!
4. Відправимо в СВЧ-піч на повній потужності на три хвилини, після чого, не витягуючи, чекаємо 2 хвилини, і знову три хвилини запікаємо.
Готово! Дістаємо і прикрашаємо фруктами, горішками або шоколадною стружкою. Крім того, такий пудинг в мікрохвильовці в домашніх умовах відмінно поєднується з кульками морозива. Тому якщо у вас в холодильнику є залишки не дуже свіжого сиру, тепер-то ви знаєте, що з нього можна приготувати такий вишуканий десерт в такий короткий час! Смачного!
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 2-3 капель
- Ванілін - 1 щіпка
Наприклад, ось вам інструкція, як приготувати пудинг в мікрохвильовці:
1. Розбиваємо яйце, і перетираємо його з цукром в окремій мисочці. А потім туди ж додаємо сік лимона і ванілін (або ванільний цукор, або корицю, - на ваш погляд).
2. Тепер потроху додаємо до суміші сир. Краще для цього рецепта приготування пудингу в мікрохвильовці брати зернистий, але якщо у вас він грудками, не біда, - просто злегка розімніть його виделкою перед додаванням до рідкої суміші.
3. Змішуємо сир з яєчної сумішшю, і вже тоді додамо манку. Добре ще раз перемішати до однорідного стану, і виллємо все разом в відповідну форму. Врахуйте, - вона повинна підходити для готування в мікрохвильовій печі!
4. Відправимо в СВЧ-піч на повній потужності на три хвилини, після чого, не витягуючи, чекаємо 2 хвилини, і знову три хвилини запікаємо.
Готово! Дістаємо і прикрашаємо фруктами, горішками або шоколадною стружкою. Крім того, такий пудинг в мікрохвильовці в домашніх умовах відмінно поєднується з кульками морозива. Тому якщо у вас в холодильнику є залишки не дуже свіжого сиру, тепер-то ви знаєте, що з нього можна приготувати такий вишуканий десерт в такий короткий час! Смачного!