Пудинг Bourbon
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікавий і досить простий варіант солоденького хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви любите експерименти з випічкою, то цей рецепт точно для вас. Запам'ятовуйте і повторіть обов'язково будинку!
Ділюся в вами ідеєю, як приготувати пудинг на бурбоні з булочки або хліба. В якості основи можна також використовувати круасани, наприклад, які втратили свою свіжість. Трохи молока, цукру, яйця і алкоголь для пікантності - ось і все, що вам буде потрібно. Якщо ще не пробували такого, то обов'язково варто!
- Наречена - 1 штука
- Яйце - 5-6 штук
- Цукор - 1/2-1 склянки (за смаком)
- Молоко - 1 Склянка (приблизно)
- Бурбон - 50-100 мілілітрів
- Сіль і спеції - За смаком (цедра цитрусових, обкладинка, ваніль)
- Шоколад - 100 грам (по бажанню)
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Наріжте булочку або хліб невеликими кубиками.
2. Викладіть в глибоку миску.
3. Віночком збийте яйця.
4. Додайте за смаком цукор, продовжуючи збивати.
5. Влейте молоко.
6. І бурбон.
7. Додайте трохи солі і для аромату ваніль, корицю або цедру апельсина, наприклад. Ретельно перемішайте.
8. Вилийте в шматочки булочки.
9. За бажанням додайте шоколад. Залиште на півгодини, щоб булочка просочилася.
10. Жароміцних форму змастіть вершковим маслом і присипте цукром для карамельної скоринки.
11. Викладіть акуратно все в форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько 40-50 хвилин до рум'яності.