Рецепт Пудинг Bourbon фото

Пудинг Bourbon
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Дуже цікавий і досить простий варіант солоденького хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви любите експерименти з випічкою, то цей рецепт точно для вас. Запам'ятовуйте і повторіть обов'язково будинку!

Опис приготування:

Ділюся в вами ідеєю, як приготувати пудинг на бурбоні з булочки або хліба. В якості основи можна також використовувати круасани, наприклад, які втратили свою свіжість. Трохи молока, цукру, яйця і алкоголь для пікантності - ось і все, що вам буде потрібно. Якщо ще не пробували такого, то обов'язково варто!

  • Наречена - 1 штука
  • Яйце - 5-6 штук
  • Цукор - 1/2-1 склянки (за смаком)
  • Молоко - 1 Склянка (приблизно)
  • Бурбон - 50-100 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком (цедра цитрусових, обкладинка, ваніль)
  • Шоколад - 100 грам (по бажанню)
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
пудинг Bourbon - фото крок 1
1. Наріжте булочку або хліб невеликими кубиками.
пудинг Bourbon - фото крок 2
2. Викладіть в глибоку миску.
пудинг Bourbon - фото крок 3
3. Віночком збийте яйця.
пудинг Bourbon - фото крок 4
4. Додайте за смаком цукор, продовжуючи збивати.
пудинг Bourbon - фото крок 5
5. Влейте молоко.
пудинг Bourbon - фото крок 6
6. І бурбон.
пудинг Bourbon - фото крок 7
7. Додайте трохи солі і для аромату ваніль, корицю або цедру апельсина, наприклад. Ретельно перемішайте.
пудинг Bourbon - фото крок 8
8. Вилийте в шматочки булочки.
пудинг Bourbon - фото крок 9
9. За бажанням додайте шоколад. Залиште на півгодини, щоб булочка просочилася.
пудинг Bourbon - фото крок 10
10. Жароміцних форму змастіть вершковим маслом і присипте цукром для карамельної скоринки.
пудинг Bourbon - фото крок 11
11. Викладіть акуратно все в форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько 40-50 хвилин до рум'яності.

Схожі рецепти