Пшоняна каша з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пшоняна каша з грибами - це недороге і смачне блюдо, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. Таку кашу можна готувати як з сушеними, так і зі свіжими грибами.
Пшоняна каша з грибами - це ситне і смачне блюдо, яке сподобається багатьом. Для приготування знадобляться найпростіші і доступні інгредієнти. Таке блюдо відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Пшоняна каша з грибами користується великою популярністю серед господинь, так як готується вона досить швидко і просто. Перед подачею кашу можна посипати свіжою, ароматної зеленню.
- Пшоняна каша - 0.5 склянки
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода очищена - 1.5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком )
- Перець - 0.5 чайних ложки (за смаком)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Пшоно ретельно промийте кілька разів і залийте його водою, щоб крупа злегка розбухла.
Візьміть цибулину, очистіть її від лушпиння, промийте під чистою водою і дрібно наріжте.
Печериці добре промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і наріжте скибочками.
Добре розігрійте сковороду, налийте рослинне масло, додайте гриби з цибулею і обсмажуйте їх 5-10 хвилин.
До смажених грибів з цибулею всипте пшоняну кашу, залийте водою, додайте трохи солі, перцю і перемішайте. Гасіть кашу з грибами на повільному вогні під закритою кришкою 40 хвилин. При необхідності можете додати ще трохи води.
Пшоняна каша з грибами готова.
Посипте блюдо зеленню і подавайте до столу. Смачного!