Рецепт Пшеничні котлети фото

Пшеничні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Зелень , Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную простий рецепт вегетаріанських котлет з пшеничної крупи з додаванням сиру і зелені. Такі котлети можна приготувати на сковороді або в духовці.

Опис приготування:

Сир і зелень вдало доповнюють котлети і наповнюють їх смаком. Зелень можна вибирати на свій смак: кріп, петрушка, шпинат або кінза.

  • Пшенична крупа - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Сир твердий - 60-70 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 За смаком
пшеничні котлети - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти.
пшеничні котлети - фото крок 2
2. У мисці вбиваємо яйце, додаємо сіль і перець.
пшеничні котлети - фото крок 3
3. Додаємо пропущений через прес часник.
пшеничні котлети - фото крок 4
4. Додаємо посічену зелень.
пшеничні котлети - фото крок 5
5. Тертий сир додаємо до решти інгредієнтів. Трохи сиру залишимо, щоб посипати готові гарячі котлети.
пшеничні котлети - фото крок 6
6. Пшеничну крупу промиваємо, заливаємо водою і варимо 15 хвилин. Потім, пшеничну кашу трохи охолоджуємо і викладаємо в миску.
пшеничні котлети - фото крок 7
7. Деко покриваємо пекарської папером і змащуємо її соняшниковою олією. Формуємо котлети і викладаємо їх на деко. Запікаємо при температурі 190-200 градусів близько 15 хвилин.
пшеничні котлети - фото крок 8
8. Гарячі котлети посипаємо тертим сиром і подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти