Пшеничні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт вегетаріанських котлет з пшеничної крупи з додаванням сиру і зелені. Такі котлети можна приготувати на сковороді або в духовці.
Сир і зелень вдало доповнюють котлети і наповнюють їх смаком. Зелень можна вибирати на свій смак: кріп, петрушка, шпинат або кінза.
- Пшенична крупа - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сир твердий - 60-70 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 За смаком
1. Підготуємо інгредієнти.
2. У мисці вбиваємо яйце, додаємо сіль і перець.
3. Додаємо пропущений через прес часник.
4. Додаємо посічену зелень.
5. Тертий сир додаємо до решти інгредієнтів. Трохи сиру залишимо, щоб посипати готові гарячі котлети.
6. Пшеничну крупу промиваємо, заливаємо водою і варимо 15 хвилин. Потім, пшеничну кашу трохи охолоджуємо і викладаємо в миску.
7. Деко покриваємо пекарської папером і змащуємо її соняшниковою олією. Формуємо котлети і викладаємо їх на деко. Запікаємо при температурі 190-200 градусів близько 15 хвилин.
8. Гарячі котлети посипаємо тертим сиром і подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!