Пшенична січка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Корисна і смачна каша, яка стане відмінним гарніром для дорослих і дітей, перед вами. Я навчу вас готувати пшеничну січку на воді в домашніх умовах з мінімумом турбот. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Крупа на воді з сіллю і маслом - це чудова ідея. Така каша хороша і на сніданок, її можна залити молоком, наприклад. Для дітей до смаку можна додати трохи цукру. Наслідки, вона прекрасно підійде до м'яса або риби, а також овочів.
- Крупа - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Крупу залийте холодною водою і промийте.
2. Акуратно злийте воду.
3. Додайте 2 склянки чистої води і сіль.
4. Покладіть шматочок вершкового масла.
5. Поставте каструльку на вогонь. Доведіть до кипіння, зробіть вогонь мінімальним і варіть хвилин 15, іноді помішуючи.
6. Готову кашу зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште хвилин на 15 перед подачею.