Пшенична каша на воді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.
Не знаю, що недороге і нескладне зробити на гарнір? Я розповім, як приготувати пшеничну крупу в мультиварці і, можливо, цей рецепт доведеться вам смаку. Запам'ятовуйте, все дуже просто!
Опис приготування:
Цю крупу використовують далеко не всі господині і даремно! Це відмінний варіант для різноманітності щоденного меню. Таку кашку можна подавати до столу з м'ясом, рибою або овочами, наприклад. В мультиварці варіння крупи - це справжнє задоволення. Не потрібно стежити і боятися, щоб підгоріла. Але можна обійтися і плитою, звичайно.
- Пшенична крупа - 200 грам
- Вода - 720 мілілітрів
- Сіль і вершкове масло - За смаком
1. Всього три основних інгредієнта і сіль - от і все, що нам знадобиться.
2. Крупу промийте кілька разів і обсушити трохи.
3. У чашу мультиварки влийте воду, додайте крупу і дрібку солі. Користуйтеся програмою"Каша" з 30 хвилин.
4. Після завершення програми додайте за смаком вершкове масло і залиште кашу під кришкою ще на пару хвилин, щоб воно добре розтопилося.
Смачного!
Смачного!