Пряники
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт знаменитого російського десерту з повидлом і горіхами
Яйце розтирається з медом і цукром по черзі. Потім додається гвоздика, або кориця і все знову ретельно перемішується. У розчин всипте борошно (залиште трохи для посипання дека), змішану з содою.
Після цього швидко замісіть тісто, яке потім викладається на змащений маслом і посипаний борошном лист і ретельно дорівнює. Необхідно посипати нашу пряник горіхами, а потім випікати близько 10-15 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Готовий продукт охолодіть, розріжте навпіл і змастіть повидлом. Безпосередньо перед подачею пряник розрізається на прямокутники або квадрати і посипається цукровою пудрою.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Мідь - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Горіхи - 50 грам
- Повидло - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 30 грам
- Гвоздика в порошке или корица- - За смаком
Після цього швидко замісіть тісто, яке потім викладається на змащений маслом і посипаний борошном лист і ретельно дорівнює. Необхідно посипати нашу пряник горіхами, а потім випікати близько 10-15 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Готовий продукт охолодіть, розріжте навпіл і змастіть повидлом. Безпосередньо перед подачею пряник розрізається на прямокутники або квадрати і посипається цукровою пудрою.