Пряники в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна медова пряник практично без масла після приготування в хлібопічці наповнить ваш будинок неповторним ароматом випічки і спецій. Може бути рекомендована для дієтичного харчування для всіх прагнучих зберегти фігуру і здоров'я.
Для приготування пряники практично не потрібно вершкове масло. Незважаючи на відсутність жиру, ви отримаєте смачний поживний десерт, яким можна нагодувати всю сім'ю за ранковим чаєм, або він може використовуватися для вечірніх посиденьок в колі друзів. Пряники випікається в хлібопічці. Готова випічка дуже красива, апетитна і смачна. Зробіть її, вам і вашій родині неодмінно сподобається.
- Молоко - 20 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 90 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мед - 290 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно пшеничне - 320 грам
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Спеції суміш - За смаком

1. До того як приготувати пряник в хлібопічці, покладіть в молоко гвоздику і залиште так насичуватися ароматами приблизно на годину.

2. Підготуйте спеції. Імбир можна використовувати в порошку. Однак також можна купити натуральний і подрібнити його самостійно.

3. З'єднайте яйце з цукром, посоліть і збийте протягом 5 хвилин.

4. Додайте спецій.

5. Вийміть з молока гвоздику. Влийте молоко в яєчну суміш. Покладіть в тісто вершкове масло.

6. Додайте мед. Використовуйте свіжий або засахарівшійся, як вам зручніше. Все перемішайте.

7. Вилийте тісто в контейнер хлібопічки. Всипте борошно, перемішану з розпушувачем. Випікайте в районі 1-1, 20 годин. Можна приготувати пряник в духовій шафі. Температура 200С. Готовність перевіряйте зубочисткою.

8. Блюдо готово. Ставте чайник. Смачного!