Пряники на чаї
(покроковий рецепт з фото)
Пряники - краще пригощання до чаю! Вона проста в приготуванні. Навіть якщо ви жодного разу не готували солодкі страви, у вас все вийде! Читайте, як приготувати пряник на чаї.
Пряники на чаї готується легко і просто. Під час приготування можна спокійно заглядати в духовку, Щоб перевірити, як поживає ваша випічка. Це невибаглива страва виходить напрочуд смачно. Те, що треба до чаю!
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Сухофрукти - 50 грам
- Горіхи - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Зварювання - 100 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Ванілін - 1 штука
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 15 грам
Для початку закип'ятити воду. Насипу в заварний чайник 4 столові ложки сухого розсипного чаю. Для міцної заварки додайте ложечку цукру. Поки наш чай заварюється, измельчим сухофрукти і горіхи.
Просіваємо і розтираємо борошно з м'яким вершковим маслом. Збиваємо яйця з молоком. Досипаємо цукор, ванілін, корицю, розпушувач і дрібку солі. Обережно змішуємо з борошном. Ретельно розтираючи консистенцію, додаємо остиглий заварений чай.
В отриману суміш досипати сухофрукти з горіхами. Все вимішуємо ложкою. Змащуємо сковороду маслом, викладаємо в неї густу масу. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
Через півгодини робимо жар тихіше. Ми залишаємо ще на 15 хвилин. Перед подачею можете посипати пряник цукровою пудрою. Смачного!