Простий рецепт шоколадного печива
(покроковий рецепт з фото)
Шоколад - це мабуть краще, що придумало людство. Який запах, смак, колір! Якщо ви такий же фанат шоколаду як і я, вам потрібно терміново вивчити, як приготувати шоколадне печиво.
Поки печиво випікається, воно буде збільшуватися в розмірах, але після того, як ви його дістанете з духовки, воно впаде. Не лякайтесь. Так і має бути. Це відбувається через те, що в рецепті немає яєць.
- Маргарин - 1/4 склянки
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3/4 склянки
- Вода - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 150 грам
- Какао - 50 грам
1
Візьміть розм'якшений маргарин, змішайте його з маслом, цукром і 1 столовою ложкою води.
2
Помішуючи, додайте ще 2-3 ст.Л води.
3
У невеликій мисці з'єднайте сіль, соду, борошно, какао і додайте до суміші з маргарину, масла і води. Перемішайте.
4
Охолодіть тісто протягом 30 хвилин.
5
На деко застеліть лист пергаменту і помістіть його в розігрітий до 200 градусів духовку.
6
Руками сформуйте майбутнє печиво. За формою вона повинна нагадувати невеликі коржі.
7
Помістіть печиво в духовку і випікайте 10 хвилин.