Простий рецепт пирога в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки яблука їсти цілий рік, то чому б не додати їх в випічку? розповім, як приготувати простий рецепт пирога в мультиварці. Це дуже смачна і дешева по продуктах випічка до чаю.
Як на мене, то немає простіше рецепта, ніж випічка в мультиварці з яблуками. Фрукти можна нарізати часточками або шматочками. Яблучну шкірку краще зрізати, так буде смачніше. Якщо є інші фрукти, додайте їх до пирога (наприклад, груші). Пиріг можна прикрасити цукровою пудрою або подати так. Він виглядає дуже апетитно. Під час випічки орієнтуйтеся на модель своєї мультиварки.
- Яйця - 4 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Груші - 2 штуки
- Цукровий пісок - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 0, 5 склянки
- Печиво галетное - 5 штук
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Вимийте фрукти, очистіть їх від шкірки і наріжте невеликими шматочками, додайте цукор (50 г), корицю і залиште на 1 час. Печиво поламайте і залийте молоком. В іншій мисці збийте яйця з цукром, додайте соду і борошно. Змішайте фрукти, печиво та тісто.
2. Змастіть чашу вершковим маслом, викладіть тісто в чашу і розрівняйте рівним шаром.
3. Закрийте кришку і випікайте в режимі «Випічка» 50 хвилин.
4. Акуратно дістаньте пиріг з чаші і остудіть його, потім наріжте шматочками і насолоджуйтеся.