Рецепт Простий рецепт «Оселедця під шубою» фото

Простий рецепт «Оселедця під шубою»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Оселедець
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Цей салат - класика російської кухні. Його готують як на святковий, так і на щоденний стіл. Це смачно, не складно, дуже ситно і досить апетитно. Якщо ви ще не освоїли рецепт, запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Найтриваліший процес - це варіння овочів. Я раджу зайнятися цим заздалегідь, щоб вони добре охололи. Рибу дуже важливо ретельно очистити від кісточок. А далі все дійсно буде швидко і нескладно. Отже, представляю вашій увазі простий рецепт"Оселедця під шубою" . Формувати салат можна порційно або на великому блюді.

  • Слабосолона оселедець - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Буряк - 1-2 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цукор, оцет, сіль, майонез - За смаком
простий рецепт
1. Картопля, буряк, морква відваріть до готовності. Потім очистіть і натріть на тертці.
простий рецепт
2. Очистіть і подрібніть цибулю. Додайте цукор, щіпку солі і оцет. Перемішайте і залиште на деякий час, щоб цибуля промаринуватися.
простий рецепт
3. Оселедець очистіть від кісточок, а філе наріжте дрібними кубиками. Викладіть рівним шаром на тарілку для подачі. Трохи присипте сіллю.
простий рецепт
4. Розподіліть цибулю і змастіть майонезом.
простий рецепт
5. Слідом - картопля, який потрібно підсолити і змастити майонезом, і морква.
простий рецепт
6. Знову майонез і рівним шаром викладіть буряк. Промажьте верх майонезом і за бажанням прикрасьте свіжою зеленню.
Дайте салатик настоятися пару годин і можна подавати до столу.

Схожі рецепти