Рецепт Прісноводні Lepeška фото

Прісноводні Lepeška
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Борошно
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Коржі

Зробив, як приготувати прісні коржі? Вам буде потрібно лише два основних інгредієнта: вода і борошно, а далі залишається тільки замісити тісто, розкачати і обсмажити на сковороді або запекти в духовці.

Такі коржі готуються з підручних продуктів, вони завжди є на кухні. Прісні коржі відмінно замінюють хліб. Їх можна зробити тонкими або товстими, використовувати для приготування різних закусок. Є їх можна відразу після обсмажування, а також вони гарні в холодному вигляді.

  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Соняшникова олія - За смаком (для обсмажування)
прісноводні Lepeška - фото крок 1
1. Підігрійте трохи фільтровану воду, розведіть в ній необхідну кількість солі. Просійте пшеничну муку і частина викладіть в воду, замісіть тісто лопаткою.
прісноводні Lepeška - фото крок 2
2. Посипте стіл борошном і перекладіть на нього тісто з миски, додайте борошно, щоб замісити туге тісто (не липне до рук).
прісноводні Lepeška - фото крок 3
3. Розділити тісто на частини, кожну скачайте в кого. Розкачайте всі частини в коржі близько 0, 3-0, 5 см в товщину. Обсмажуйте їх по черзі на розпеченій сковороді з рослинним маслом.

Схожі рецепти