Рецепт Преснушкі фото

Преснушкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка

Преснушкі - це смачна домашня випічка. Готується просто, з інгредієнтів, які знайдуться в кожному будинку. Чудовий привід для сімейного чаювання! Рецепти бувають різні, наприклад, з сиром.

"Presnushki" готуються дуже просто і швидко, досить поглянути на покроковий рецепт і смачне домашнє чаювання забезпечено.

  • Борошно пшеничне - 380-400 грам (вищий сорт)
  • Яйце - 2 штуки(1 яйце - в тісто, 1 яйце - в начинку)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 щіпки(1 щіпка - в тісто, 1 щіпка - в начинку)
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка (або ванілін)
  • Цукор - 100 грам(50 грам - в тісто, 50 грам - в начинку)
  • Крем - 100 грам
  • Сир - 220 грам
  • Маргарин - 100-125 грам
преснушкі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
преснушкі - фото крок 2
Розтопіть маргарин, додайте в нього яйце і сметану.
преснушкі - фото крок 3
Додайте 50 грам цукру, розпушувач, сіль.
преснушкі - фото крок 4
Просійте борошно.
преснушкі - фото крок 5
Замісити тісто.
преснушкі - фото крок 6
Перетріть сир через сито, додайте до нього яйце, 50 грам цукру, щіпку солі, лимонну цедру або ванілін.
преснушкі - фото крок 7
Розмішайте начинку до однорідного стану.
преснушкі - фото крок 8
Розкачайте тісто в ковбаску і наріжте на 20 шматочків.
преснушкі - фото крок 9
Розкачайте тісто в невелику коржики, в центр викладіть сирну начинку, підійміть краю тесту до центру.
преснушкі - фото крок 10
Викладіть преснушкі на лист для випічки, їх можна змастити перед випічкою яйцем, змішаним зі столовою ложкою молока.
преснушкі - фото крок 11
Випікайте преснушкі при температурі 180-200 градусів протягом 25-30 хвилин.
преснушкі - фото крок 12
Наливайте чай і збирайте всіх домашніх на чаювання, з такою випічкою воно буде особливо приємним!

Схожі рецепти