Рецепт ПП Пасха фото

ПП Пасха
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
ПП рецепти
На святковий стіл, Пасха
Десерти

Сирна паска з фініками, без яєць і масла дуже порадує тих, хто підтримує дієтичне харчування. Спробуйте, вам точно сподобається!

Приготувати паску не важко. Тут навіть процес охолодження-скріплення відбувається швидше за рахунок желатину. Сухофрукти вибирайте за бажанням, але з вираженою солодкістю.

  • Сир - 440 грам(2% жирності)
  • Молоко - 110 мілілітрів(1, 5% жирності)
  • Желатин - 5 грам
  • Кокосова стружка - 50 грам
  • Фініки - 100 грам
  • Ванілін - За смаком
пП Великдень - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
пП Великдень - фото крок 2
Желатин залийте 50 мл. Молока і залиште на 15 хвилин для набухання.
пП Великдень - фото крок 3
У фініків видаліть кісточки і на 2-3 хвилини залийте окропом. Після злийте воду і наріжте довільно.
пП Великдень - фото крок 4
У миску покладіть сир, влийте 60 мл. Молока, кокосову стружку, ванілін і нарізані фініки.
пП Великдень - фото крок 5
Пробийте занурювальним блендером в однорідну масу.
пП Великдень - фото крок 6
Розчиніть набряклий желатин на малому вогні і влийте його в сирну масу.
Розмішайте лопаткою.
пП Великдень - фото крок 7
Підготуйте пасочницу. Вистелити її вологою марлею і викладіть в неї підготовлений сир. Закрийте вільними краями марлі відкриту частину паски.
пП Великдень - фото крок 8
Поставте гніт. Приберіть в холодильник на 3-4 годину.
пП Великдень - фото крок 9
По закінченню часу, витягніть паску з форми, зніміть марлю, перекладіть на блюдо.
пП Великдень - фото крок 10
Готову паску можна полити медом і прикрасити сухофруктами. ПП Великдень готова. Світлого свята!

Схожі рецепти