Полуниця протерта з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Протерта полуниця з цукром - найшвидший спосіб заготівлі полуниці на зиму. До того ж, в ягодах зберігається максимальна кількість вітамінів, т.К. Ми не будемо нічого варити і парити!
Приготована таким чином полуниця зберігає всі свої смакові якості і вітаміни. Її можна використовувати для приготування десертів, додавати в різні коктейлі і просто їсти ложкою, спостерігаючи, як сніжинки за вікном, і згадуючи спекотні літні дні.
Цікаво? Тоді розповідаю, як приготувати протерту з цукром полуницю:
1. Ягоди полуниці позбавте від гілочок і плодоніжок. Промийте і просушіть.
2. Полуницю пропустіть через м'ясорубку або подрібнити блендером, додаючи цукор.
3. Отриману масу добре перемішайте.
4. Викладіть в зручну для зберігання в холодильнику тару.
От і все - нічого складного немає, побачити, як. Тепер ви знаєте, як протерти полуницю з цукром на зиму правильно, щоб вона вийшла максимально смачною. Зберігати таке добро потрібно в холодильнику, природно.
Хай щастить!
- Полуниця - 1 кілограм
- Цукор - 1, 4 кілограма
Цікаво? Тоді розповідаю, як приготувати протерту з цукром полуницю:
1. Ягоди полуниці позбавте від гілочок і плодоніжок. Промийте і просушіть.
2. Полуницю пропустіть через м'ясорубку або подрібнити блендером, додаючи цукор.
3. Отриману масу добре перемішайте.
4. Викладіть в зручну для зберігання в холодильнику тару.
От і все - нічого складного немає, побачити, як. Тепер ви знаєте, як протерти полуницю з цукром на зиму правильно, щоб вона вийшла максимально смачною. Зберігати таке добро потрібно в холодильнику, природно.
Хай щастить!