Рецепт Полуничний пиріг зі збитими вершками фото

Полуничний пиріг зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Пироги

Рецепт приготування пирога з крекерів з полуницею, журавлинним соком і збитими вершками.

Цей солодкий освіжаючий десерт зі збитими вершками - як раз те, що потрібно в жаркий літній день.

  • Крекерів - 10 штук
  • Топленого вершкового масла - 5 Ст. Ложок
  • Полуниці - 900 грам
  • Солі - 1/4 чайних ложки
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 1
1. Полуницю очистити і дрібно нарізати. Кілька ягід зарезервувати для прикраси пирога. Розігріти духовку до 175 градусів.
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 2
2. У кухонному комбайні перемішати крекери з 2 столовими ложками цукру. Додати вершкове масло і перемішати, поки суміш не буде нагадувати мокрі крихти.
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 3
3. Викласти суміш у форму для пирога і притиснути до поверхні. Запікати, поки скоринка не стане світло-коричневого кольору, приклад 12 до 14 хвилин. Викласти корочку на решітку і дати охолонути.
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 4
4. Між іншим, в середній каструлі змішати 3/4 склянки цукру, сік журавлини, 2 чашки полуниці, кукурудзяний крохмаль і сіль.
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 5
5. Використовуючи прес для картоплі, розім'яти полуничну масу. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати на повільному вогні, помішуючи, поки суміш не стане дуже густою, близько 1 хвилини. Зняти з вогню і дати трохи охолонути. Розмішати з рештою ягодами полуниці.
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 6
6. Вилити начинку поверх охолодженої скоринки для пирога. Поставити пиріг в холодильник принаймні на 4 годину (або 1 дня).
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 7
7. У великій мисці міксером збити вершки. Додати 2 столові ложки цукру і продовжувати збивати.
полуничний пиріг зі збитими вершками - фото крок 8
8. Змастити збитими вершками пиріг, залишаючи межі навколо країв на 3, 5 см. Прикрасити пиріг цілими ягодами полуниці і подавати.

Схожі рецепти