Полуничний джем
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний полуничний джем може зварити кожен. Досить мати подрібнювач або блендер погружний.
Кількість цукру повинно бути трохи менше кількості полуниці. Уварюють джем до бажаної густоти, тому рамок часу немає, це може бути і 30 хвилин і 2 годину.
- Полуниця - 1 кілограм
- Цукор - 700-800 грам
1. Приготуємо цукор і полуницю.
2. Полуницю ретельно промиваємо.
3. Обриваємо хвостики і кладемо в чашу для подрібнення.
4. Пюріруем до однорідного стану.
5. Додаємо цукор і перемішуємо.
6. На повільному вогні уварюємо до потрібної густоти і кольору джему.
7. Полуничний джем готовий!