Полуничний джем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Простий і смачний полуничний джем може зварити кожен. Досить мати подрібнювач або блендер погружний.
Опис приготування:
Кількість цукру повинно бути трохи менше кількості полуниці. Уварюють джем до бажаної густоти, тому рамок часу немає, це може бути і 30 хвилин і 2 годину.
- Полуниця - 1 кілограм
- Цукор - 700-800 грам
1. Приготуємо цукор і полуницю.
2. Полуницю ретельно промиваємо.
3. Обриваємо хвостики і кладемо в чашу для подрібнення.
4. Пюріруем до однорідного стану.
5. Додаємо цукор і перемішуємо.
6. На повільному вогні уварюємо до потрібної густоти і кольору джему.
7. Полуничний джем готовий!