Полуничне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Тане в роті солодке печиво - що може бути краще до чаю? Дивимося рецепт полуничного печива і записуємо його в куховарську книгу!
Дуже люблю свіжу полуницю і можу їсти її відрами. Але, коли вже наїсися, хочеться щось оригінальне придумати з ягодою. Нещодавно виявила у себе цей рецепт полуничного печива. Виявилося, що виходить досить цікаво: хрустке зовні і ніжне всередині. Для приготування полуничного печива я додаю стружку кокоса, щоб печиво було солодшим.
- М'якоть кокоса - 400 грам
- Цукор - 0, 25 склянки
- Яєчні білки - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Полуниця - 0, 5 склянки
Підготуйте інгредієнти.
Ріжемо полуницю навпіл, а жовтки відділяємо від білків.
У блендері або комбайні змішуємо кокосову стружку, сіль і цукор.
Туди ж додаємо полуницю і яєчні білки.
Збийте, тільки стежте, щоб полуниця не перетворилася зовсім в кашу.
Сформуйте кульки столовою ложкою. Деко накрийте пергаментом. Викладіть кульки і випікайте при 170 З 25-30 хвилин.
Готове полуничне печиво подаємо до чаю або кави. Смачного!
Готове полуничне печиво подаємо до чаю або кави. Смачного!