Плаки з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо нагадує рибу під маринадом, яку готували в давні радянські часи. Виходить дуже корисно і смачно: риба з овочами в томатному соусі. Рекомендую скористатися рецептом!
Зовсім необов'язково використовувати тріску, - це може бути будь-яка риба. Також можете додати ще якісь сезонні овочі: часник, кабачок, баклажан, - на ваш розсуд!
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Лихоманка - 600 грам (філе)
- Лимон - 1 штука
- Вино біле сухе - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком

1. Перецьь наріжте соломкою, цибуля - півкільцями, помідори - кубиками.

2. Тріску наріжте кубиками і збризніть лимонним соком.

3. Обсмажте овочі з додаванням олії.

4. Додайте вино і томатну пасту. Гасіть протягом 5 хвилин.

5. Додайте лимон, нарізаний кружками.

6. Викладіть тріску.

7. Додати сіль, поперчіть, посипте зеленню.

8. Гасіть ще хвилин 15. Смачного!