Рецепт Плаки з тріски фото

Плаки з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Блюдо нагадує рибу під маринадом, яку готували в давні радянські часи. Виходить дуже корисно і смачно: риба з овочами в томатному соусі. Рекомендую скористатися рецептом!

Зовсім необов'язково використовувати тріску, - це може бути будь-яка риба. Також можете додати ще якісь сезонні овочі: часник, кабачок, баклажан, - на ваш розсуд!

  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Лихоманка - 600 грам (філе)
  • Лимон - 1 штука
  • Вино біле сухе - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
плаки з тріски - фото крок 1
1. Перецьь наріжте соломкою, цибуля - півкільцями, помідори - кубиками.
плаки з тріски - фото крок 2
2. Тріску наріжте кубиками і збризніть лимонним соком.
плаки з тріски - фото крок 3
3. Обсмажте овочі з додаванням олії.
плаки з тріски - фото крок 4
4. Додайте вино і томатну пасту. Гасіть протягом 5 хвилин.
плаки з тріски - фото крок 5
5. Додайте лимон, нарізаний кружками.
плаки з тріски - фото крок 6
6. Викладіть тріску.
плаки з тріски - фото крок 7
7. Додати сіль, поперчіть, посипте зеленню.
плаки з тріски - фото крок 8
8. Гасіть ще хвилин 15. Смачного!

Схожі рецепти