Рецепт Пісочне тісто для торта фото

Пісочне тісто для торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Пісочне тісто обов'язково потрібно вміти готувати всім. З нього роблять не тільки десерти, але і основу для пирогів з м'ясом, грибами, овочами. Пропоную рецепт, як приготувати пісочне тісто для торта.

Опис приготування:

Зробити пісочне тісто для торта можна дуже просто і швидко, а продукти для його приготування часто лежать в холодильнику у кожної господині. Воно невибагливе і завжди виходить смачним, ніжним і розсипчастим. Дуже важливо правильно замісити пісочне тісто, додавати інгредієнти в правильній послідовності, а також обов'язково потрібно дати тісту відпочити.

  • Борошно - 3 склянки
  • Олія - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ваніль - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
пісочне тісто для торта - фото крок 1
1. Перш за все з'єднуємо в чаші блендера все сухі продукти: борошно обов'язково просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, додаємо цукор, ваніль і сіль, все перемішуємо.
пісочне тісто для торта - фото крок 2
2. Вершкове масло заздалегідь поміщаємо в холодильник, після цього дістаємо і нарізаємо його невеликим кубиком, відправляємо в чашу до сипучим продуктам і перемішуємо.
пісочне тісто для торта - фото крок 3
3. Забиваємо в отриману крихту яйця, замішуємо все до отримання однорідного тіста.
пісочне тісто для торта - фото крок 4
4. Готове тісто загортаємо в рушник і відправляємо в холодильник на 60 хвилин, після цього воно готове до випічки коржів для торта.

Схожі рецепти