Пісочне тісто для торта
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 15 хв.
Пісочне тісто обов'язково потрібно вміти готувати всім. З нього роблять не тільки десерти, але і основу для пирогів з м'ясом, грибами, овочами. Пропоную рецепт, як приготувати пісочне тісто для торта.
Опис приготування:
Зробити пісочне тісто для торта можна дуже просто і швидко, а продукти для його приготування часто лежать в холодильнику у кожної господині. Воно невибагливе і завжди виходить смачним, ніжним і розсипчастим. Дуже важливо правильно замісити пісочне тісто, додавати інгредієнти в правильній послідовності, а також обов'язково потрібно дати тісту відпочити.
- Борошно - 3 склянки
- Олія - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Ваніль - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Перш за все з'єднуємо в чаші блендера все сухі продукти: борошно обов'язково просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, додаємо цукор, ваніль і сіль, все перемішуємо.
2. Вершкове масло заздалегідь поміщаємо в холодильник, після цього дістаємо і нарізаємо його невеликим кубиком, відправляємо в чашу до сипучим продуктам і перемішуємо.
3. Забиваємо в отриману крихту яйця, замішуємо все до отримання однорідного тіста.
4. Готове тісто загортаємо в рушник і відправляємо в холодильник на 60 хвилин, після цього воно готове до випічки коржів для торта.