Пісочне печиво з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Це чудове частування для свята, або зробіть таке просто так. Якщо ви любите насичений мигдальний смак, вам сподобається печиво за рецептом, як приготувати пісочне печиво з мигдалем.
Таке печиво готую з суміші мигдальної і пшеничного борошна, а також прикрашаю його подрібненим мигдалем. Замість мигдалю можна використовувати інші горіхи, щоб урізноманітнити смак. Подавайте печиво після охолодження, краще з чашкою ароматної кави.
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 3/4 склянки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 склянки
- Мигдалеве борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Мигдаль - 1//3 склянки
- Цукрова пудра - За смаком
1. У великій мисці за допомогою дерев'яної ложки перемішайте цукор і вершкове масло до отримання однорідної маси.
2. Додайте в миску пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, миндальную борошно і сіль, все ретельно перемішайте.
3. Влийте ванільний екстракт і молоко, перемішайте. В якості альтернативи для перемішування можете використовувати міксер. Перекладіть тісто в форму для запікання, застелену пергаментом.
4. За допомогою мірного стаканчика, загорнутого в харчову плівку, розподіліть тісто рівномірним шаром по формі.
5. Розріжте тісто на 12-16 рівних шматочків.
6. Наріжте мигдаль. Рівномірно посипте нарізану мигдаль поверх тесту. Охолодіть тісто протягом 30 хвилин, якщо будете охолоджувати довше, то накрийте його харчовою плівкою.
7. Поставте печиво в заздалегідь розігріту до 170 градусів духовку і випікайте протягом 25 хвилин, поки краю не стануть коричневими, потім накрийте фольгою і продовжуйте пекти ще 15-20 хвилин, поки тісто не стане твердим і золотистого кольору. Дістаньте випічку з духовки і залиште на 10 хвилин, перевірте відділені одне від шматочки, якщо ні, то розріжте повторно. Печиво можна зберігати в холодильнику до 7 днів. Перед подачею посипте печиво цукровою пудрою до смаку.