Рецепт Пісочне печиво з мигдалем фото

Пісочне печиво з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Пісочне тісто, Горіхи, Мигдаль, Мигдалеве борошно
На обід, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Солодке, Печиво

Це чудове частування для свята, або зробіть таке просто так. Якщо ви любите насичений мигдальний смак, вам сподобається печиво за рецептом, як приготувати пісочне печиво з мигдалем.

Таке печиво готую з суміші мигдальної і пшеничного борошна, а також прикрашаю його подрібненим мигдалем. Замість мигдалю можна використовувати інші горіхи, щоб урізноманітнити смак. Подавайте печиво після охолодження, краще з чашкою ароматної кави.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 склянки
  • Мигдалеве борошно - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Мигдаль - 1//3 склянки
  • Цукрова пудра - За смаком
пісочне печиво з мигдалем - фото крок 1
1. У великій мисці за допомогою дерев'яної ложки перемішайте цукор і вершкове масло до отримання однорідної маси.
пісочне печиво з мигдалем - фото крок 2
2. Додайте в миску пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, миндальную борошно і сіль, все ретельно перемішайте.
пісочне печиво з мигдалем - фото крок 3
3. Влийте ванільний екстракт і молоко, перемішайте. В якості альтернативи для перемішування можете використовувати міксер. Перекладіть тісто в форму для запікання, застелену пергаментом.
пісочне печиво з мигдалем - фото крок 4
4. За допомогою мірного стаканчика, загорнутого в харчову плівку, розподіліть тісто рівномірним шаром по формі.
пісочне печиво з мигдалем - фото крок 5
5. Розріжте тісто на 12-16 рівних шматочків.
пісочне печиво з мигдалем - фото крок 6
6. Наріжте мигдаль. Рівномірно посипте нарізану мигдаль поверх тесту. Охолодіть тісто протягом 30 хвилин, якщо будете охолоджувати довше, то накрийте його харчовою плівкою.
пісочне печиво з мигдалем - фото крок 7
7. Поставте печиво в заздалегідь розігріту до 170 градусів духовку і випікайте протягом 25 хвилин, поки краю не стануть коричневими, потім накрийте фольгою і продовжуйте пекти ще 15-20 хвилин, поки тісто не стане твердим і золотистого кольору. Дістаньте випічку з духовки і залиште на 10 хвилин, перевірте відділені одне від шматочки, якщо ні, то розріжте повторно. Печиво можна зберігати в холодильнику до 7 днів. Перед подачею посипте печиво цукровою пудрою до смаку.

Схожі рецепти