Рецепт Пісний суп фото

Пісний суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Морква, Горох
Пісні страви
На обід
Супи

Багато наваристі м'ясні супи можна переробити в пісні. Але основа страви повинна бути ситної, тому треба вибирати крупи і бобові, а не тільки овочі. На ваш смак можна вибрати будь-який рецепт.

Я вам пропоную дізнатися про те, як приготувати пісний суп з гороху. Звичний нам смак в новому прочитанні. Але пам'ятайте, що головний інгредієнт потрібно замочувати у воді на ніч, зробіть це з вечора. Цей варіант вважається низькокалорійним, а сам горох має безліч корисних вітамінів і компонентів.

  • Горох - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Запашний перець горошком - 2 штуки
  • Вода - 2-2, 5 L
пісний суп - фото крок 1
Горох переберіть і промийте. Потім залийте його водою на ніч.
пісний суп - фото крок 2
Після цього злийте воду, а горох ще раз промийте і відкиньте в друшляк.
пісний суп - фото крок 3
Перекладіть горох в каструлю разом з лавровим листом, очищеною цибулиною і перцем горошком.
пісний суп - фото крок 4
Залийте інгредієнти водою. Доведіть її до кипіння, зніміть утворилася плівку. Варіть суп на повільному вогні під кришкою протягом 20 хвилин.
пісний суп - фото крок 5
Очистіть, промийте і наріжте дрібними кубиками морква. Додайте її в суп.
пісний суп - фото крок 6
Варіть суп ще близько 20 хвилин, до готовності гороху з морквою.
пісний суп - фото крок 7
В кінці додайте в блюдо пропущений через прес часник, перець і сіль. Перемішайте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти