Пісний суп
(покроковий рецепт з фото)
Багато наваристі м'ясні супи можна переробити в пісні. Але основа страви повинна бути ситної, тому треба вибирати крупи і бобові, а не тільки овочі. На ваш смак можна вибрати будь-який рецепт.
Я вам пропоную дізнатися про те, як приготувати пісний суп з гороху. Звичний нам смак в новому прочитанні. Але пам'ятайте, що головний інгредієнт потрібно замочувати у воді на ніч, зробіть це з вечора. Цей варіант вважається низькокалорійним, а сам горох має безліч корисних вітамінів і компонентів.
- Горох - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Запашний перець горошком - 2 штуки
- Вода - 2-2, 5 L
Горох переберіть і промийте. Потім залийте його водою на ніч.
Після цього злийте воду, а горох ще раз промийте і відкиньте в друшляк.
Перекладіть горох в каструлю разом з лавровим листом, очищеною цибулиною і перцем горошком.
Залийте інгредієнти водою. Доведіть її до кипіння, зніміть утворилася плівку. Варіть суп на повільному вогні під кришкою протягом 20 хвилин.
Очистіть, промийте і наріжте дрібними кубиками морква. Додайте її в суп.
Варіть суп ще близько 20 хвилин, до готовності гороху з морквою.
В кінці додайте в блюдо пропущений через прес часник, перець і сіль. Перемішайте і подавайте. Смачного!