Пишний яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Думаю, що кожна господиня повинна мати в своєму арсеналі класичний рецепт солодкої випічки. Такий пиріг сподобається всій родині і гостям, оскільки поєднання інгредієнтів зазвичай подобається всім!
Опис приготування:
Нижче я описала одна з таких страв. Прочитайте про те, як приготувати пишний яблучний пиріг. Що може бути більш традиційним, ніж шарлотка до чаю? У кожного кулінара є свій рецепт її готування. І у мене він теж є. Якщо ви любите повітряне і легке тісто, то вибирайте мою просту покрокову інструкцію.
- Яблука - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка (можна взяти цукрову пудру)
- Вершкове масло - За смаком (для змащування форми)
Насамперед білки відокремити від жовтків. Білки збийте в пишну піну (на самому початку додайте дрібку солі) з додаванням цукру. Потім поступово додайте жовтки, збивайте.
Яблука наріжте невеликими шматочками. Шкірку з них знімати не обов'язково. У борошно з яєчною масою просійте борошно. Акуратно (понад вниз) перемішайте лопаткою.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом (я печу пиріг в мультиварці). Викладіть у форму тісто. А зверху - яблука. Яблука можна викладати вниз, можна"в середину" тесту.
Як я вже казав, я випікаю пиріг в мультиварці. Ставлю режим"Випічка" , час - 45 хвилин.
Готово! Приємного апетиту