Пишний заливний пиріг з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати пишний заливний пиріг з яйцем і цибулею. Відмінний варіант для щільного, ситного і смачного обіду! Цей пиріг також можна приготувати на святковий стіл.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати дуже простий і одночасно неймовірно смачний, ніжний і пишний заливний пиріг з яйцем і цибулею! звичайно, ви можете взяти іншу начинку, але рекомендую вам приготувати пиріг саме за цим рецептом. Він виходить дуже ароматним і ситним. Ви з легкістю можете подати такий пиріг як хліб на святковий стіл або приготувати його на обід.
- Яйця - 5 штук(2 для тіста, 3 для начинки)
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 280 грам
- Крем - 400 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелена цибуля - 2 пучка
1. На невеликому вогні розтопіть вершкове масло, додайте до нього сіль, цукор і добре перемішайте. Додайте сметану і перемішайте до однорідного стану. В окремій ємності збийте виделкою два яйця, додайте їх до тесту.
2. Просійте в тісто борошно, додайте соду і замісити тісто.
3. Дрібно наріжте зелену цибулю. Заздалегідь відварені яйця очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте. Змішайте цибулю і яйця, додайте сіль і перець за смаком. Перемішайте. Начинка готова.
4. Дно форми для випікання змастіть рослинною олією, викладіть половину тіста. Потім викладіть всю начинку і тісто.
5. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин. Смачного!